Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 19.11.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Podczas szkolenia uczestnicy poznają wymagania prawne dotyczące branży paszowej w kontekście systemu GMP+ oraz specyficzne wymagania GMP+ w oparciu o standard GMP+ B1, B2, B3, B4 wraz z załącznikami GMP+ BA 1-13.
Szkolenie przeznaczone jest dla producentów pasz dla zwierząt oraz ich składników oraz firm zajmujących się handlem materiałami paszowymi, dodatkami paszowymi, mieszankami i premiksami.
WARUNKI ZGŁOSZENIA I UCZESTNICTWA W SZKOLENIU OTWARTYM INTERTEK POLAND SP. Z O. O.: http://www.intertek.pl/images/PDF/REGULAMIN-UCZESTNICTWA-W-SZKOLENIU-OTWARTYM.pdf
SZCZEGÓŁY SZKOLENIA DOSTĘPNE SĄ POD ADRESEM: https://www.intertek.pl/nasze-uslugi/szkolenia/nadchodzace-szkolenia/szkolenia-dla-branzy-spozywczej/gmp-jako-narzedzie-zapewnienie-bezpieczenstwa-produkcji-i-transportu-pasz
Zapytaj organizatora o szczegóły