System HACCP w produkcji suplementów diety
Data: 18.06.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 5 h
Cel szkolenia
Celem szkolenia jest zdobycie praktycznej wiedzy dotyczącej systemu HACCP w produkcji suplementów diety.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych tematyką związaną z systemami jakości, a szczególnie do producentów suplementów diety.
Program
1. System HACCP – przypomnienie idei
2. Suplementy diety w świetle prawa – definicja i umiejscowienie jako wyrób
3. Czemu stosować HACCP w produkcji suplementów?
4. Problemy z bezpośrednią adaptacją systemu HACCP na potrzeby produkcji suplementów – kwestie surowcowe i procesowe
5. Dyskusja problemowa – czy HACCP można zastosować tylko selektywnie, do fragmentu produkcji?
6. Dyskusja – praca nad problemem – skrótowy program HACCP dla wybranego suplementu diety
Szkolenie realizowane będzie w godzinach: 10.00 - 15.00
Warunki uczestnictwa
Zgłoszenia przyjmujemy do 06.06.2019 r.
Koszt szkolenia:
549 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 1 osoby z firmy.
499 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy.
Koszt obejmuje: wykłady, materiały szkoleniowe, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.
W razie pytań zachęcamy do kontaktu:
- telefonicznego: (48) 22 783 17 34
- mailowego: szkolenia@jars.pl
Zapytaj organizatora o szczegóły