Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Warsztaty Strefy Managera - Prawo, RASFF, zafałszowania oraz panel ekspercki - Kultura sprawiedliwego traktowania (just culture) i raportowanie zdarzeń niebezpiecznych dla konsumenta - Czerwiec 2022 - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety

Dostępne non-stop

Cel webinarium

Comiesięczne podsumowanie Strefy Managera

Ideą warsztatów eksperckich jest przedstawienie klientom Strefy Managera syntezy najważniejszych zmian w prawie żywnościowym, bieżącej analizy ryzyka i zagrożeń bezpieczeństwa żywności oraz zafałszowań z poprzedniego miesiąca w formie 1,5 h spotkania live on-line. Dodatkowo staramy się zapraszać gości specjalnych wnoszących dodatkową wartość merytoryczną do spotkań. 

Gość Specjalny w czerwcu: prof. dr hab. Małgorzata Z. Wiśniewska - Profesor, Kierownik Zakładu Zarządzania Jakością i Środowiskiem, Uniwersytet Gdański - Panel ekspercki - Kultura sprawiedliwego traktowania (just culture) i raportowanie zdarzeń niebezpiecznych dla konsumenta

Formuła spotkania daje chętnym uczestnikom możliwość zadawania pytań na czacie.

Nagrania z wydarzeń udostępniamy w Strefie Managera.

Webinarium skierowane do

Kadra managerska i specjaliści branży spożywczej podejmujący decyzje w obszarze jakości, bezpieczeństwa oraz kształtowania polityki marketingowej w firmach.

Program

Agenda

Przegląd i podsumowania za miesiąc maj 2022: 

1. Zmiany w prawie żywnościowym, opakowaniowym, dot. suplementów diety – 30 min - Magdalena Wolska

2. Przegląd i wnioski płynące ze zgłoszonych produktów niebezpiecznych w systemie RASFF - 20 min - Joanna Markwas

3. Podsumowanie ilości i rodzajów zafałszowań żywności - 10 min - Michał Snopkiewicz

4. Gość specjalny: prof. dr hab. Małgorzata Z. Wiśniewska - Profesor, Kierownik Zakładu Zarządzania Jakością i Środowiskiem, Uniwersytet Gdański: 

  • Definiowanie kultury bezpieczeństwa żywności – własne definicje
  • Definiowanie elementów KBŻ w świetle propozycji GFSI
  • Dyskusja nad sposobami oceny KBŻ – metody ilościowe versus jakościowe.

Warunki uczestnictwa

Comiesięczne warsztaty managerskie są wydarzeniem zamkniętym stanowiącym element pakietu Strefy Managera. Nagranie dostępne jedynie w Strefie Managera.

Oferta Strefy Managera jest elementem szerszego projektu Food Safety Culture PL i dostępna jest wyłącznie dla firm produkcyjnych i handlowych z branży spożywczej, suplementów diety oraz opakowaniowej. Zapoznaj się z ofertą Strefy Managera.

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn