Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Warsztaty Strefy Managera - Prawo, RASFF, zafałszowania oraz temat specjalny - Kultura Bezpieczeństwa Żywności - Styczeń 2022 - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

Comiesięczne podsumowanie Strefy Managera

Ideą warsztatów eksperckich jest przedstawienie klientom Strefy Managera syntezy najważniejszych zmian w prawie żywnościowym, bieżącej analizy ryzyka i zagrożeń bezpieczeństwa żywności oraz zafałszowań z poprzedniego miesiąca w formie 1 h spotkania live on-line. Dodatkowo staramy się zapraszać gości specjalnych wnoszących dodatkową wartość merytoryczną do spotkań. 

 

Gość specjalny w styczniu: Cor Groenveld - Market Development Director FSSC 22000 - temat Kultura Bezpieczeństwa Żywności

Formuła spotkania daje chętnym uczestnikom możliwość zadawania pytań na czacie.

Nagrania z wydarzeń udostępniamy w Strefie Managera

 

Szanowni Państwo,

To pierwsze spotkanie styczniowe jest wyjątkowe, nie tylko z tytułu Nowego Roku 2022, ale przede wszytskim z faktu i wielkiej przyjemności goszczenia na nim jako gościa specjalnego Cora Groenvelda.

Znamy się zawodowo od blisko 20 lat i miałem już przyjemność wielokrotnie go słuchać i dyskutować zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności. To jak Cor przedstawia zagadnienia związane z Kulturą Bezpieczeństwa Żywnosci wydaje się niebywale proste, ale jest to możliwe tylko i wyłacznie ze względu na ogromną zgromadzonę wiedzę i lata praktyki. Nasza "rozmowa" i odpowiedzi na Państwa pytania będą w języku angielskim, ale zapewniam, że w bardzo przystępnej formule. 

Serdecznie Pozdrawiam 

 

Wydarzenie skierowane do

Kadra managerska i specjaliści branży spożywczej podejmujący decyzje w obszarze jakości, bezpieczeństwa oraz kształtowania polityki marketingowej w firmach 

Program

Agenda

Przegląd i podsumowania za miesiąc grudzień 2021: 

  • Zmiany w prawie żywnościowym, opakowaniowym, dot. suplementów diety – 30 min
  • Przegląd i wnioski płynące ze zgłoszonych produktów niebezpiecznych w systemie RASFF - 20 min

Podsumowanie roku dotyczące zagrożeń z powodu Listerii

  • Podsumowanie ilości i rodzajów zafałszowań żywności - 10 min

Gość specjalny: Cor Groenveld - Market Development Director FSSC 22000 - Kultura Bezpieczeństwa Żywności

  • FSSC22000 - Najważniejsze nowości i informacje (wystąpienie w j. angielskim) 

  • Kultura Bezpieczeństwa żywności - kluczowe pytania i odpowiedzi (wystąpienie w j. angielskim)

  • Sesja Q&A

Warunki uczestnictwa

Comiesięczne warsztaty managerskie są wydarzeniem zamkniętym stanowiącym element pakietu Strefy Managera.

 

 

Oferta Strefy Managera jest elementem szerszego projektu Food Safety Culture PL i dostępna jest wyłącznie dla firm produkcyjnych i handlowych z branży spożywczej, suplementów diety oraz opakowaniowej. Zapoznaj się z ofertą Strefy Managera.

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.