Warsztaty Strefy Managera - Prawo, RASFF, zafałszowania oraz temat specjalny - Praktyczny przewodnik po normach Kodeksu Żywnościowego - Luty 2022 - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety
Dostępne non-stop
Cel wydarzenia
Comiesięczne podsumowanie Strefy Managera
Ideą warsztatów eksperckich jest przedstawienie klientom Strefy Managera syntezy najważniejszych zmian w prawie żywnościowym, bieżącej analizy ryzyka i zagrożeń bezpieczeństwa żywności oraz zafałszowań z poprzedniego miesiąca w formie 1,5 h spotkania live on-line. Dodatkowo staramy się zapraszać gości specjalnych wnoszących dodatkową wartość merytoryczną do spotkań.
Gość specjalny w lutym: Marzena Chacińska - Dyrektor Biura Współpracy Międzynarodowej GIJHARS - "Praktyczny przewodnik po normach Kodeksu Żywnościowego"
Formuła spotkania daje chętnym uczestnikom możliwość zadawania pytań na czacie.
Nagrania z wydarzeń udostępniamy w Strefie Managera
Wydarzenie skierowane do
Kadra managerska i specjaliści branży spożywczej podejmujący decyzje w obszarze jakości, bezpieczeństwa oraz kształtowania polityki marketingowej w firmach
Program
Agenda
Przegląd i podsumowania za miesiąc styczeń 2022:
- Zmiany w prawie żywnościowym, opakowaniowym, dot. suplementów diety – 30 min
- Przegląd i wnioski płynące ze zgłoszonych produktów niebezpiecznych w systemie RASFF - 20 min - Podsumowanie roku dotyczące zagrożeń z powodu alergenów
- Podsumowanie ilości i rodzajów zafałszowań żywności - 10 min
- Gość specjalny: Marzena Chacińska - Dyrektor Biura Współpracy Międzynarodowej GIJHARS - "Praktyczny przewodnik po normach Kodeksu Żywnościowego"- 30 min
Warunki uczestnictwa
Comiesięczne warsztaty managerskie są wydarzeniem zamkniętym stanowiącym element pakietu Strefy Managera.
Oferta Strefy Managera jest elementem szerszego projektu Food Safety Culture PL i dostępna jest wyłącznie dla firm produkcyjnych i handlowych z branży spożywczej, suplementów diety oraz opakowaniowej. Zapoznaj się z ofertą Strefy Managera.
Dostępne w abonamencie Strefy Managera