Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Warsztaty Strefy Managera - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania, Nutri-Score - Październik 2022

Dostępne non-stop

Cel wydarzenia

Comiesięczne podsumowanie Strefy Managera

Ideą warsztatów eksperckich jest przedstawienie klientom Strefy Managera syntezy najważniejszych zmian w prawie żywnościowym, bieżącej analizy ryzyka i zagrożeń bezpieczeństwa żywności oraz zafałszowań z poprzedniego miesiąca w formie 1,5 h spotkania live online. Dodatkowo staramy się zapraszać gości specjalnych wnoszących dodatkową wartość merytoryczną do spotkań.

Formuła spotkania daje chętnym uczestnikom możliwość zadawania pytań na czacie.

 

Wydarzenie skierowane do

Kadra managerska i specjaliści branży spożywczej podejmujący decyzje w obszarze jakości, bezpieczeństwa oraz kształtowania polityki marketingowej w firmach.

Program

Agenda

Przegląd i podsumowania za miesiąc wrzesień 2022

  • Zmiany w prawie żywnościowym, opakowaniowym, dot. suplementów diety – 30 min
  • Przegląd i wnioski płynące ze zgłoszonych produktów niebezpiecznych w systemie RASFF - 15 min
  • Podsumowanie ilości i rodzajów zafałszowań żywności - 10 min

TEMAT MIESIĄCA - eksperckie spotkanie z autorem raportu Nutri-Score - "Czy znakowanie produktów na froncie opakowania systemem Nutri-Score to nasz najlepszy wybór?"- 30 min - dr hab. n. o zdr. Mariusz Panczyk

Kilkananaście dni temu ukazał się obszerny raport naukowców z Wydziału Nauk o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego w kwestii stosowania systemy Nutri-Score. (LINK)

W związku z tym, że temat jest bardzo istotny i wywołuje szeroką debatę w branży, zaprosiliśmy autorów raportu do przedstawienia głównych wniosków i oczywiście odpowiedzi na Państwa pytania.

Serdecznie zapraszamy do wcześniejszego zapoznania się z raportem i przygotowania pytań.

W ramach spotkania przedstawione zostaną główne, najważniejsze elementy zasad Nutri-Score, ale przedewszytskim wnioski i wyniki badań w ramach wspomnianego raportu.

 

Warunki uczestnictwa

Comiesięczne warsztaty managerskie są wydarzeniem zamkniętym stanowiącym element pakietu Strefy Managera. Nagranie dostępne jedynie w Strefie Managera.

Oferta Strefy Managera jest elementem szerszego projektu Food Safety Culture PL i dostępna jest wyłącznie dla firm produkcyjnych i handlowych z branży spożywczej, suplementów diety oraz opakowaniowej. Zapoznaj się z ofertą Strefy Managera.

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.