Analiza zagrożeń w systemie HACCP - SZKOLENIE ZDALNE
Data: 26.03.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 6 h
Cel szkolenia
- Przygotowanie uczestników do przeprowadzania skutecznej analizy zagrożeń opartej na zasadach HACCP
Szkolenie skierowane do
- Reprezentantów kierownictwa
- Członków zespołu ds. HACCP
- Osób nadzorujących i utrzymujących system zapewniania bezpieczeństwa w obszarze łańcucha żywnościowego
Szkolenie dedykowane jest uczestnikom początkującym jak i doświadczonym w zakresie analizy zagrożeń
Program
- Zasady bezpieczeństwa żywności – wprowadzenie
- Wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa żywności
- Miejsce systemu HACCP w systemach zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności oraz materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
- Wymagania BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000, ISO 22000, BRCGS Opakowania i materiały opakowaniowe
- 12 kroków wdrażania systemu HACCP:
- zasady definiowania zagrożeń – przykłady, ćwiczenia dyskusja
- zasady analizowania zagrożeń oraz określania krytycznych punktów kontroli – przykłady dostępnych metodyk, ilustracji wyników, ćwiczenia, dyskusja
- zasady postępowania i monitorowania krytycznych punktów kontroli – ćwiczenia, przykłady
- Zasady utrzymania i doskonalenia systemu
Warunki uczestnictwa
Godziny szkolenia: 9:00-15:00
Cena 595 PLN + 23% VAT - za osobę za udział w szkoleniu w formie zdalnej
Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe w formie pdf, certyfikat w języku polskim
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
RABAT 5% w przypadku zgłoszenia wcześniej niż 4 tygodnie przed szkoleniem. Zapytaj o warunki dodatkowych rabatów
Rejestracja oraz szczegółowe informacje na temat szkolenia dostępne na stronie:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=58960608
Zapytaj organizatora o szczegóły