Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 03.06.2020 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 6 h
Celem szkolenia jest zdobycie wiedzy i uprawnień audytora wewnętrznego wg standardu BRC v.8
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych daną tematyką i pragnących zdobyć wiedzę i uprawnienia audytora wewnętrznego standardu BRC
1. Programy warunków wstępnych (wymagania dotyczące infrastruktury, mediów, wyposażenia, surowców, warunków produkcji, składowania, procesów mycia i dezynfekcji, zapobiegania szkodnikom, higieny osobistej, wycofania wyrobów z rynku, wymagania z zakresu zalecanych mechanizmów komunikacji z klientem, aktywna ochrona produktu),
2. Standard BRC jako zharmonizowany standard łączący narzędzia zarządzania,
3. Analiza i doskonalenie Systemu Jakości (weryfikacja skuteczności procesów, walidacja kombinacji środków nadzoru, audity wewnętrzne, działania korygujące i zapobiegawcze),
4. Zasady prowadzenia audytu,
5. Rodzaje audytów oraz wymagania i obowiązki audytora,
6. Proces przygotowania audytu,
7. Proces przeprowadzenia audytu,
8. Proces raportowania audytu,
9. Omówienie działań poauditowych,
10. Omówienie istoty działań korygujących,
11. Podsumowanie szkolenia.
Szkolenie realizowane będzie w godzinach: 10.00 - 16.00
Zgłoszenia przyjmujemy do 22.05.2020 r.
Koszt szkolenia:
649 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 1 osoby z firmy.
599 zł + 23% VAT za osobę: przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy.
Koszt obejmuje: wykłady, materiały szkoleniowe, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.
W razie pytań zachęcamy do kontaktu:
- telefonicznego: (48) 22 783 17 34
- mailowego: szkolenia@jars.pl
Zapytaj organizatora o szczegóły