BEZPŁATNE: Nowe kryteria bezpieczeństwa dla bakterii Listeria monocytogenes – jak przygotować się do spełnienia zmienionych wymagań prawnych?
Data: 10.12.2024 Miejsce:
Czas trwania: 1 h
Cel szkolenia
Szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników ze zmianą Rozporządzenia 2073/2005 w kontekście przyczyny zmiany, jej ewentualnych konsekwencji dla wybranych branż oraz dostępnych rozwiązań umożliwiających przygotowanie się do spełnienia wymagań
Szkolenie skierowane do
Webinar skierowany jest do pracowników biznesu żywnościowego odpowiedzialnych za zapewnienie bezpieczeństwa żywności, kadry zarządzającej z uwagi na odpowiedzialność za decyzje i straty finansowe, jako skutek decyzji inspekcji i/lub wyroku sądu, obsługi technicznej, jako zidentyfikowanego, realnego, istotnego współtwórcy zagrożeń mikrobiologicznych, zaopatrzenia i każdego, kto odczuwa potrzebę poszerzenia swojej wrażliwości i świadomości mikrobiologicznej.
Program
1. Zapoznanie uczestników ze zmianą Rozporządzenia 2073/2005 w kontekście przyczyny zmiany, jej ewentualnych konsekwencji dla wybranych branż oraz dostępnych rozwiązań umożliwiających przygotowanie się do spełnienia wymagań.
2. Odpowiedzi na pytania uczestników.
Warunki uczestnictwa
Warunki zgłoszenia i uczestnictwa w webinarach Merieux Nutrisciences dostępne pod adresem:
https://www.merieuxnutrisciences.com/pl/szkolenia-otwarte-formularz-zgloszeniowy/
Zapytaj organizatora o szczegóły