Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 10.12.2024 Miejsce:
Czas trwania: 1 h
Szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników ze zmianą Rozporządzenia 2073/2005 w kontekście przyczyny zmiany, jej ewentualnych konsekwencji dla wybranych branż oraz dostępnych rozwiązań umożliwiających przygotowanie się do spełnienia wymagań
Webinar skierowany jest do pracowników biznesu żywnościowego odpowiedzialnych za zapewnienie bezpieczeństwa żywności, kadry zarządzającej z uwagi na odpowiedzialność za decyzje i straty finansowe, jako skutek decyzji inspekcji i/lub wyroku sądu, obsługi technicznej, jako zidentyfikowanego, realnego, istotnego współtwórcy zagrożeń mikrobiologicznych, zaopatrzenia i każdego, kto odczuwa potrzebę poszerzenia swojej wrażliwości i świadomości mikrobiologicznej.
1. Zapoznanie uczestników ze zmianą Rozporządzenia 2073/2005 w kontekście przyczyny zmiany, jej ewentualnych konsekwencji dla wybranych branż oraz dostępnych rozwiązań umożliwiających przygotowanie się do spełnienia wymagań.
2. Odpowiedzi na pytania uczestników.
Warunki zgłoszenia i uczestnictwa w webinarach Merieux Nutrisciences dostępne pod adresem:
https://www.merieuxnutrisciences.com/pl/szkolenia-otwarte-formularz-zgloszeniowy/
Zapytaj organizatora o szczegóły