BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY: Przegląd, Wymagania i Zarządzanie
Data: 13.05.2021 Miejsce: ONLINE
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
BRC GLOBAL STANDARD FOR FOOD zapewnia ramy zarządzania bezpieczeństwem, integralnością, legalnością i jakością produktów oraz kontroli operacyjnej tych kryteriów w branży produkcji, przetwórstwa i pakowania żywności.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie przeznaczone jest dla sprzedawców detalicznych, specjalistów branży bezpieczeństwa żywności, producentów i organizacji usług gastronomicznych.
Program
Program szkolenia:
Przegląd wymagań prawnych w branży spożywczej.
Wymagania standardu: przegląd.
Zarządzanie ryzykiem: dobór metod, ocena ryzyka, dobór środków kontroli.
Zafałszowanie i obrona żywności.
Zarządzanie dostawcami w BRC.
Zarządzanie systemem BRC.
Dokumentacja w systemie BRC.
Warunki uczestnictwa
Cena:
500,00 PLN + VAT - za uczestnictwo w szkoleniu otwartym jednej osoby.
Cena obejmuje koszty uczestnictwa w zajęciach merytorycznych, materiałów szkoleniowych, certyfikatu.
Rabaty:
10% - dla klientów Intertek.
10% - przy zgłoszeniu 2-3 osób.
20% - przy zgłoszeniu powyżej 4 osób.
15% - przy zgłoszeniu na kolejne szkolenie w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
Powyższe rabaty nie sumują się.
Najbliższe terminy szkolenia otwartego:
Regulamin uczestnictwa na stronie organizatora:
https://www.intertek.pl/images/PDF/REGULAMIN-UCZESTNICTWA-W-SZKOLENIU-OTWARTYM.pdf
Zapytaj organizatora o szczegóły