Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Na żądanie Miejsce:
Czas trwania: 8 h
Zapoznanie z wymaganiami standardu BRC GS for Storage & Distribution v4. Prezentacja zmian w stosunku do wersji 3.
Szefowie, właściciele i kierownicy firm zajmujących się magazynowaniem i dystrybucją żywności, opakowań i innych produktów konsumenckich, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
METODYKA SZKOLENIA:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
CZAS TRWANIA:
8 godzin lekcyjnych.
ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:
Szkolenie kończy się uzyskaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu wydanym przez TÜV SÜD Polska.
Uwaga: Szkolenie dostępne tylko w formie zamkniętej. W celu otrzymania oferty, zapraszamy do kontaktu pod adresem: akademia.pl@tuvsud.com.
Zapytaj organizatora o szczegóły