BRCGS for Food Safety 9 - Wymagania, interpretacja i najlepsze praktyki
Data: 31.05.2023 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Szkolenie w praktyczny i prosty sposób tłumacz uczestnikom wymagania stawiane organizacjom posiadającym lub wdrażającym wymagania standardu BRC wg wersji 9 dla branży producentów żywności.
Szkolenie skierowane do
Potrzebujesz tego szkolenia jeśli…
Posiadasz w organizacji wdrożony standard BRCGS Food wydanie 8
Posiadasz w organizacji wdrożony standard BRC 8 (lub wcześniejszy) i przygotowujesz się do certyfikacji wg BRC 9
Nie posiadasz jeszcze systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności a jesteś producentem żywności i chcesz wejść na nowe rynki
Program
1. Wstęp i cele.
2. Założenia i struktura standardu w porównaniu do BRCGS 8
3. Zmiany - Zaangażowanie najwyższego kierownictwa.
4. Zmiany - HACCP.
5. Zmiany - System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności.
6. Zmiany - Standardy dotyczące zakładu.
7. Zmiany - Kontrola produktu.
8. Zmiany - Kontrola procesu.
9. Zmiany - Personel.
10. Zmiany - Strefy produkcyjne.
11. Zmiany - Produkty będące przedmiotem handul.
12. Zmiany - Protokół audytu.
13. Podsumowanie – odniesienie do praktyk firmy i obowiązujących standardów
Warunki uczestnictwa
Cena szkolenia: 599 PLN zapisty na: https://www.lrqa.com/pl-pl/szkolenia/wymagania-brcgs-for-food-safet-9/
Płatność za szkolenie odbywa się na podstawie faktur wystawianych po szkoleniu
Masz pytania? Skontakuj się z nami mailowo na training.pl@lrqa.com lub telefonicznie +48 58 555 75 03
Zapytaj organizatora o szczegóły