BRCGS FOR FOOD SAFETY WYDANIE 9.
Data: 14.05.2025 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Podczas szkolenia uczestnicy poznają najnowsze wymagania wersji 9 standardu BRCGS For Food Safety opublikowanej 1 sierpnia 2022, Poznają wszystkie zmiany a w odniesieniu do wersji poprzednio obowiązującej.
Szkolenie skierowane do
Wszystkich osób zainteresowanych najnowszym wydaniem (9) standardu BRCGS for Food Safety
Program
Najnowsze wymagania standardu BRCGS wydanie 9
- Zachęcanie do zrozumienia i rozwijania kultury bezpieczeństwa produktów
- Zapewnienie globalnego zastosowania zgodności z ogólnymi zasadami higieny żywności zawartymi w Kodeksie Żywnościowym i porównywalności do GFSI( Global Food Safety Initiative)
- Rozszerzenie opcji auditowania o wykorzystanie technologii ICT (Information and Communication Technology)
- Aktualizacja wymagań związanych z podstawowymi działaniami w zakresie bezpieczeństwa produktów, takimi jak audity wewnętrzne, analiza przyczyn źródłowych, działania zapobiegawcze i zarządzania incydentami
- Zapewnienie większej jasności w zakresie wymagań dla zakładów wstępnej obróbki zwierząt i zakładów produkujących pasze.
Warunki uczestnictwa
SZKOLENIE ONLINE
Koszt uczestnictwa w szkoleniu: 650,00 PLN + Vat
10% rabat przy zgłoszeniu od 2 do 3 osób
20% rabat przy zgłoszeniu 4 i większej liczby osób
Wszystkie szczegóły szkolenia dostępne są pod adresem:
https://www.dqsglobal.com/pl-pl/szkolenia/szkolenie-brcgs-food-safety-wydanie-9-najnowsze-wymagania
Zapraszamy do uczestnictwa
Zapytaj organizatora o szczegóły