BRCGS HACCP
Data: 21.01.2025 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h
Cel szkolenia
Szkolenie to dedykowane jest dla osób pracujących w branży spożywczej zarówno na stanowiskach operacyjnych jak i kierowniczych, wdrażających, pracujących w i zarządzających systemem HACCP, w tym konsultantów.
Jako jedyna jednostka certyfikująca w Polsce oferujemy akredytowane szkolenia BRCGS. Poznaj normę oraz zmiany, jakie zaszły w nowej 9 Wersji na naszych szkoleniach.
Szkolenia prowadzone są przez akredytowaną trenerkę (BRCGS Approved Training Partner). Po ukończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują odpowiednie certyfikaty, które są wystawiane przez BRCGS Global Standards w Londynie.
Szkolenie skierowane do
Osoby jakościowe, techniczne, operacyjne, zajmujące się bezpieczeństwem żywności.
Nowi auditorzy standardów BRCGS (posiadający kompetencje auditorów wiodących) , kierownicy jakości, konsultanci, osoby chcące zyskać dogłębne zrozumienie procesu auditu.
Program
NAJWAŻNIEJSZE CELE SZKOLENIA
Po zakończeniu szkolenia uczestnicy będą w stanie:
- Określić szczegóły schematu standardów BRCGS w odniesieniu do HACCP
- Opisać zasady HACCP Codex Alimentarius
- Opisać powody niepowodzeń w systemie HACCP oraz najczęstsze niezgodności BRCGS w tym zakresie
- Określić przygotowanie do wdrożenia, rozwinięcia Planu HACCP
- Przeprowadzić analizę zagrożeń, określić CCP oraz Plan HACCP.
- Określić szczegóły schematu standardów BRCGS w odniesieniu do HACCP
EGZAMIN: 25 pytań, 60% zaliczenie
Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-BRCGS-HACCP-FF-opis
Warunki uczestnictwa
Nie obowiązują żadne warunki wstępne dla tego szkolenia.
Zarejestruj się -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-BRCGS-HACCP-FF-rejestracja
Zapytaj organizatora o szczegóły