Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 20.05.2024 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 16 h
Przygotowanie do pełnienia roli członka zespołu HACCP w ramach normalizowanych systemów zarządzania (ISO 22000, FSSC 22000 v6, BRC GS for Food Safety v9, IFS Food v8).
Członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni systemu HACCP, technolodzy żywności, osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
METODYKA SZKOLENIA:
Szkolenie ma charakter wykładowo-dyskusyjny. Szkolenie prowadzi certyfikowany trener TÜV SÜD Polska.
CZAS TRWANIA:
16 godzin lekcyjnych.
ZAKOŃCZENIE SZKOLENIA:
Szkolenie kończy się uzyskaniem zaświadczenia uczestnictwa w szkoleniu wydanym przez TÜV SÜD Polska.
CENA SZKOLENIA:
Szkolenie stacjonarne:
Cena dla płatników: cena dla klientów posiadających certyfikat TÜV SÜD i osób / firm, które uczestniczyły już w szkoleniach.
Cena obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, zaświadczenie. Przerwy kawowe oraz lunch w przypadku szkolenia stacjonarnego.
Zapytaj organizatora o szczegóły