Food Fraud i Food Defense - wymagania - SZKOLENIE ZDALNE
Data: 07.05.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 6 h
Cel szkolenia
Zapoznanie uczestników z zagadnieniami związanymi z food fraud i food defense, m.in.:
- Zarządzanie bezpieczeństwem żywności
- Źródła i grupy celowych zagrożeń
- Analiza zagrożeń
- Plan postępowania z zagrożeniami i ryzykiem
Szkolenie skierowane do
- Reprezentantów Kierownictwa
- Osób odpowiedzialnych za funkcjonowanie, utrzymywanie i doskonalenie systemów zarządzania
- Osoób odpowiedzialnych za zapewnianie bezpieczeństwa produktu
- Producentów żywności, opakowań do żywności
Program
- Wprowadzenie
- Zarządzanie bezpieczeństwem żywności
- Wymagania standardów zarządzania w zakresie food defense i food fraud (FSSC 22000, IFS, BRCGS)
- Dostępne poradniki
- Geneza food defense
- Źródła zagrożeń, analiza food defense
- Plan postępowania z zagrożeniami, dobre praktyki w zakresie food defense
- Food fraud w liczbach, przykłady
- Źródła zagrożeń, analiza food fraud
- Plan postepowania z ryzykiem, nadzór nad dostawcami/surowcami
- Dyskusja, pytania, zakończenie
Warunki uczestnictwa
Cena 595 PLN + 23% VAT – cena za udział 1 osoby w szkoleniu otwartym w formie zdalnej
Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe w formie PDF, certyfikat w języku polskim
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
RABAT 5% w przypadku zgłoszenia wcześniej niż 4 tygodnie przed szkoleniem. Zapytaj o warunki dodatkowych rabatów
Rejestracja oraz szczegółowe informacje dostępne na stronie szkolenia:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=58523620
Zapytaj organizatora o szczegóły