Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Food Quality Days - Forum wymiany doświadczeń dla branży spożywczej

Data: 24.09.2024 09:00

Cel wydarzenia

Szanowni Państwo,

W imienu TÜV SÜD Polska zapraszamy serdecznie na Food Quality Days – wymianę doświadczeń dedykowaną uczestnikom łańcucha wartości branży spożywczej. Spotkamy się 24-25 września 2024 roku w hotelu „Holiday Inn”, w Łodzi. Jakość i bezpieczeństwo żywności odmienimy przez wszystkie przypadki.

Podczas wymiany doświadczeń będziemy rozmawiać m.in. o:

  • Wyzwaniach związanych z transformacją energetyczną i raportowaniem ESG w kontekście branży spożywczej.
  • Wykorzystaniu standardów socjalnych dla spełnienia oczekiwań klientów, inwestorów i pracowników.
  • Nowych wydaniach standardów IFS Logistics v 3 i IFS Broker v 3.2 w celu zapewnienia łańcucha żywnościowego
  • Dobrostanie zwierząt w przemyśle spożywczym
  • Olejach mineralnych i recyklingu w opakowaniach do kontaktu z żywnością
  • Błędach i rozwiązaniach w zakresie utrzymania higieny w zakładach produkcyjnych
  • Kulturze bezpieczeństwa żywności
  • Wyzwaniach dla producentów, związanych z importem żywności z krajów wschodnich
  • Trudnościach audytowych
  • Zarządzaniu czasem i jego efektywnym wykorzystaniu.

Jesteśmy przekonani, że wymiana doświadczeń dostarczy Państwu wartościowych spostrzeżeń, inspirujących dyskusji oraz praktycznych wskazówek, które będą pomocne w ciągłym doskonaleniu jakości produktów i standardów bezpieczeństwa żywności w Państwa przedsiębiorstwach.

Wydarzenie skierowane do

Wydarzenie "Food Quality Days" jest skierowane do specjalistów z branży spożywczej, w tym menedżerów jakości, audytorów, pracowników R&D, inwestorów, dostawców, oraz ekspertów ds. zrównoważonego rozwoju i regulacji żywności. Jest to okazja do wymiany wiedzy, poznania najlepszych praktyk i nawiązywania kontaktów w sektorze spożywczym.

Program

GodzinaTematPrelegent
DZIEŃ 1
9:00 Rejestracja gości, powitalna kawa  
9:30 Czego się bać, a na co liczyć w związku z transformacją energetyczną i raportowaniem ESG? Jakub Włodarczyk, Viverno, CEO
10:30 Wymagania standardów socjalnych – jak je wykorzystać do spełnienia pozajakościowych oczekiwań klientów, inwestorów, dostawców i pracowników. Danuta Kędzierska, TŪV SŪD Polska, audytor wiodąca
11:30 Przerwa kawowa  
11:45 IFS Logistic i IFS Broker w nowej odsłonie – standardy uszczelniające łańcuch certyfikujący na wszystkich etapach. Marta Ciołkowska, TŪV SŪD Polska, audytor wiodąca
12:45 Dobrostan zwierząt – dlaczego wymagania podstawowe to zbyt mało? Dr hab. Agnieszka Wiszniewska-Łaszczych, Prof UWM
13:30 Przerwa obiadowa  
14:30 Oleje mineralne i recykling w świecie opakowań do kontaktu z żywnością. Mieczysław Obiedziński, CEO TŪV SŪD Polska, audytor wiodący
16:00 Świadomość kultury bezpieczeństwa żywności jako podstawa kreowania efektywnego planu Kultury Bezpieczeństwa Żywności Marta Ciołkowska, TŪV SŪD Polska, audytor wiodąca
16:45 Przerwa kawowa  
17:00 Efektywność osobista i zarządzanie czasem – warsztaty. Dr hab. Marcin Gołębski, Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
19:00 Zakończenie pierwszego dnia  
20:00 Uroczysta kolacja  
 
DZIEŃ 2
08:30 Dobrowolne znaki certyfikacji i znakowania żywności w branży spożywczej. Michał Kowański, TŪV SŪD Polska, Business Unit Manager Audit Services
09:15 Z pamiętnika audytora, trenera - znaleziska audytorskie, ciekawe sytuacje audytowe, trudności audytowe. Marta Ciołkowska, TŪV SŪD Polska, audytor wiodąca
10:45 Przerwa kawowa  
11:00 Skuteczne rozwiązania w zakresie utrzymania higieny w zakładach produkcyjnych w dobie wysokich oczekiwań konsumentów. Analiza sprawdzonych praktyk. Andrzej Błaszczyk, KERSIA Polska, Key Account Manager
12:30 Przerwa obiadowa  
13:30 Wyzwania dla producentów żywności z perspektywy regulacji dot. importu z krajów wschodnich. Piotr Lipczuk, kierownik, inspektor, Przejście Graniczne Dorohusk
15:00-16:00 Podsumowanie, dyskusja, zakończenie  

 

Warunki uczestnictwa

Warunkiem uczestnictwa jest wypełnienie poniższego formularza zgłoszeniowego Food Quality Days dostępnego pod przyciskiem "Zarejestruj się"

Zgłoszenia przyjmowane są do dnia 16.09.2024 r. pocztą elektroniczną na adres: akademia.pl@tuvsud.com lub na adres: krzysztof.blaszczyk@tuvsud.com

CENA: 2249 zł netto

 

Rejestracja

Zarejestruj się

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.