Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

FSSC ISO 22000:2018 Wymagania Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności

Data: 06.12.2021 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Celem szkolenia jest zrozumienie skutecznego zarządzania bezpieczeństwem żywności dzięki określeniu ram ukierunkowanych na:

  • Interaktywną komunikację
  • System zarządzania
  • Programy warunków wstępnych
  • Analizę ryzyk oraz najważniejszych zasad dotyczących kontroli (HACCP)
  • Proaktywne zwiększanie skuteczności bezpieczeństwa żywności
     

Uczestnicząc w szkoleniu, nauczą się Państwo, w jaki sposób sprawić, aby ciągłe doskonalenie stało się kluczową kwestią dla organizacji za pośrednictwem ISO 22000 - Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności (SZBŻ). Nowa norma jest szansą organizacji na dostosowanie jej kierunku strategicznego i zwiększenie nacisku na poprawę wyników w zakresie bezpieczeństwa żywności.

Szkolenie skierowane do

Wszystkich osób zaangażowanych w planowanie, wdrażanie, utrzymywanie, nadzorowanie lub przeprowadzanie auditu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000.

Program

Uczestnicy zdobędą wiedzę w zakresie:

  • czym jest System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności (SZBŻ)
    powodów, dla których System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ma tak ogromne
  • znaczenie dla organizacji oraz korzyści, jakie z tego wynikają
  • kontekstu normy ISO 22000:2018 i jej oczekiwanych rezultatów
  • stosowanych terminów i definicji
  • kluczowych koncepcji i struktury ISO 22000:2018
  • głównych wymagań ISO 22000:2018

Szkolenie obejmuje:

  • materiały szkoleniowe
  • certyfikat

Przejdź do opisu szkolenia dostępnego bezpośrednio na stronie organizatora -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-FSSC-22000-wymagania-FF-opis

 

Czym jest Connected Learning Live?

Connected Learning Live (CLL) to idealna alternatywa dla typowego podejścia klasowego. Przeznaczona dla profesjonalistów, którzy nie mają czasu na podróż, nie chcą nadwyrężać swojego budżetu lub po prostu wolą wygodę uczestnictwa w kursie online.

Warunki uczestnictwa

Nie obowiązują żadne warunki wstępne dla tego szkolenia.

 

Zarejestruj się -> https://page.bsigroup.com/PL-BSI-FOOD-Schedule-FSSC-22000-wymagania-FF-rejestracja

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn