Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

GlaxoSmithKline dodaje hermetyczne uszczelnienie do swojego owalnego pojemnika Horlicks dzięki technologii zgrzewania indukcyjnego

Firma GlaxoSmithKline miała problemy z hermetycznym uszczelnieniem owalnego pojemnika Horlicks z zatrzaskową pokrywką. Firma postanowiła skontaktować się z Enercon Industries, aby otrzymać ekspercką poradę i rozwiązanie.

Jedna z największych międzynarodowych korporacji wprowadziła idealne uszczelnienie problematycznego produktu dzięki specjalistom z Enercon Industries.

GlaxoSmithKline, właściciel marki Horlicks, stworzył dla swojego odżywczego, podawanego na gorąco napoju unikalne, owalne opakowanie w kształcie poduszki, aby podkreślić swoją reputację firmy, która pomaga innym zasnąć.

Niestety zatrzaskowej nakrętce brakowało pożądanych właściwości ciśnieniowych potrzebnych do zastosowania konwencjonalnego zgrzewania indukcyjnego.

Potrzebując odpowiedniego rozwiązania, firma GlaxoSmithKline skontaktowała się z Enercon Industries.

Brian Tyndall, dyrektor ds. sprzedaży na Wielką Brytanię, powiedział: „Aby zapewnić mocne uszczelnienie dla marki Horlicks firma Enercon zintegrowała niestandardową zgrzewarkę Super Seal™ Max z uszczelniarką taśmową Top Belt.

„Taka kombinacja sprawiła, że w trakcie całego procesu zgrzewania na pokrywkę oraz foliowy wkład mogło oddziaływać odpowiednie ciśnienie, tworząc tym samym idealne uszczelnienie.”

Tłumacząc znaczenie zgrzewu indukcyjnego dla produktu, Tyndall dodał: „Mocne, hermetyczne uszczelnienie jest ważne dla produktu sproszkowanego, takiego jak Horlicks, ponieważ jest on wysoce higroskopijny – pochłania wilgoć i w efekcie się zestala.”

 

Słowa kluczowe:

Autor: Enercon Industries Ltd

Enercon Industries Ltd

https://www.enercon-industries.pl/

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.