Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

▶️ Gwarancja terminu Online: Wymagania Food Fraud wg IFS Food 7

Data: 10.05.2021 Miejsce: Online
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Szkolenie bazuje na podejściu IFS do przeciwdziałania oszustwom (Food Fraud), ale metodyka ta jest spójna w wymaganiami stanardów BRC 8 i FSSC 22000

 

Nauczysz się:

  • Jakie są wymagania w zakresie Food Fraud i Food Defence wg IFS Food 7
  • Jak ogrnaiczyć ryzyko zafałszowań i jak czytać dokumenty IFS pomocne w tym zakresie
  • Poznasz najlepsze praktyki z zakresu zabezpieczenia się przed zafałszowaniami i oszustwami
  • Poznasz przykłady z innych organizacji i wpływ oszustw na reputację marki
  • Jak wymagania BRC, IFS lub FSSC wpływają Twoja organizację i ocenę ryzyka

 

Szkolenie może zostać objęte programem: Akademia bezpieczeństwa żywności Lloyd's Register:

Skorzystaj z minimum 3 z 5 naszych kursów w obszarze bezpieczeństwa żywności i IFS 7 i uzyskaj dodatkowy prestiżowy certyfikat poświadczający kompetencje w zakresie znajomości wymagań nowego wydania IFS:

- Wymagania IFS Food 7

- Food Fraud wg IFS Food 7

- Food Defence wg IFS Food 7

- Audytor wewnętrzny IFS Food 7 (i BRC 8)

- Pełnomocnik i Specjalista HACCP

Szkolenie skierowane do

✔️ Pełnomocnicy systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności

✔️ Audytorzy wewnętrzni

✔️ Kierownicy, liderzy

✔️ członokwie zespołów HACCP

Program

  • Informacje  - wprowadzenie IFS
  • Cele kursu
  • Tło oszustw związanych z żywnością
  • Opracowanie, wdrożenie i utrzymanie planu ograniczania oszustw produktowych
  • Identyfikacja zagrożeń związanych z oszustwami związanymi z produktami
  • Ocena podatności na oszustwa związane z produktem
  • Plan łagodzenia oszustw związanych z produktami
  • Utrzymanie planu ograniczania oszustw związanych z produktam
  • Audyty IFS
  • Podsumowanie i pytania

Warunki uczestnictwa

Cena szkolenia: 459 PLN 

Zapisty na stronie: https://www.lr.org/pl-pl/szkolenia/food-fraud-ifs-food-7/ 

Przy zapisie 3 osób – zniżka 10%

Przy zapisie 4 i więcej osób – zniżka 15%

Płatność za szkolenie odbywa się na podstawie faktur wystawianych po szkoleniu

 

⏩ Możliwość udziału w szkoleniu 2-dniowym Food Fraud + Food Defence 10-11.05 w cenie 899 PLN

 

Przed szkoleniem potrzebujesz
Generalnej znajomość wymagań aktualnych standardów GFSI (BRC, IFS, lub FSSC) lub przynajmniej ISO 22000 lub HACCP

 

Masz pytania? Skontakuj się z nami mailowo na training.pl@lr.org  lub telefonicznie +48 58 555 75 03

⏩Uwaga: szkolenie może odbyć się w wersji zamkniętej dla grupy pracowników Twojej firmy. Wówczas termin i program ustalane są indywidualnie.

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn