IV Jesienna Szkoła Prawa Żywnościowego. Wprowadzenie do PRAWA ŻYWNOŚCIOWEGO.
Data: 07.11.2023 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 14 h
Cel szkolenia
Szkolenie IGI FOOD LAW to najlepsza okazja, żeby być na bieżąco i wyjaśnić wątpliwości w oparciu o przykłady z rynku.
Szkolenie skierowane do
Podstawowa wiedza dla przedstawicieli sektora spożywczego. Doskonałe wprowadzenie dla nowych pracowników i idealne odświeżenie dla doświadczonych.
Program
7 listopada 2023 r. (wtorek)
- Wprowadzenie do prawa żywnościowego
- Higiena środków spożywczych, zanieczyszczenia w żywności
- Kategorie i składniki żywności
- Substancje dodatkowe i aromaty
- Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
- Zrównoważony system żywności (Sustainable Food System)
8 listopada 2023 r.(środa)
- Znakowanie środków spożywczych – treści obowiązkowe
- Marketing środków spożywczych – treści dobrowolne
- Sprzedaż żywności przez Internet
- Systemy jakości środków spożywczych i żywność ekologiczna
- Jakość handlowa żywności
- Kontrola żywności prowadzona przez IJHARS
- Kontrola żywności prowadzona przez Państwową Inspekcję Sanitarną (SANEPID)
Szczegóły na stronie Organizatora: https://igifoodlaw.com/szkolenie/iv-jesienna-szkola-prawa-zywnosciowego/
Warunki uczestnictwa
Data: 7-8 listopada 2023 r.
Miejsce: Warszawa (Centrum/Śródmieście), dokładne miejsce podamy bliżej terminu szkolenia
Rabaty:
20% – przy zgłoszeniu i wpłacie do 10 października 2023 r.
40% – przedstawiciele inspekcji (rabat nie łączy się z innymi)
Zgłoszenia należy dokonać wypełniając FORMULARZ na stronie Organizatora: https://igifoodlaw.com/formularz-zgloszeniowy/
Zapytaj organizatora o szczegóły