KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI
Data: 11.04.2025 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 6 h
Cel szkolenia
Podczas szkolenia uczestnicy zapoznają się ze szczegółami kultury bezpieczeństwa żywności w odniesieniu do zagadnień bezpieczeństwa żywności oraz wymagań określonych w standardach w zakresie SZBŻ.
Szkolenie skierowane do
Członkowie zespołów HACCP
Osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo żywności,
Pełnoocnicy/Reprezentanci Kierownictwa Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywnosci
Koordynatorzy IFS, BRC, ISO 22000, FSSC
Program
- Bezpieczeństwo żywności w ujęciu systemowym, a zjawisko kultury organizacyjnej
- Wymagania standardów GFSI w zakresie kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
- Kultura bezpieczeństwa i jakości żywności
- Definicje kultury organizacyjnej
- Relacje, kultura, a struktura organizacji
- Modele i typologie kultury organizacyjnej
- Budowanie kultury organizacyjnej w aspekcie bezpieczeństwa i jakości żywności
- Istota i możliwości kształtowania kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
- Tworzenie planu rozwoju kultury bezpieczeństwa i jakości żywności- przykłady praktyczne, ćwiczenie
- Możliwe działania w ramach budowania kultury bezpieczeństwa i jakości żywności- przykłady praktyczne, ćwiczenie
- Etapy wdrażania kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
- Pomiar kultury bezpieczeństwa i jakości żywności
- Wymagania prawne w zakresie KBŻ
- Sesja pytań & odpowiedzi
Warunki uczestnictwa
SZKOLENIE ONLINE
Koszt uczestnictwa w szkoleniu: 650,00 PLN + Vat
10% rabat przy zgłoszeniu od 2 do 3 osób
20% rabat przy zgłoszeniu 4 i większej liczby osób
Wszystkie szczegóły szkolenia dostępne są pod adresem:
https://www.dqsglobal.com/pl-pl/szkolenia/szkolenie-kultura-bezpieczenstwa-zywnosci
Zapraszamy do uczestnictwa
Zapytaj organizatora o szczegóły