Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 28.05.2024 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 6 h
Podczas szkolenia uczestnicy zapoznają się ze szczegółami kultury bezpieczeństwa żywności w odniesieniu do zagadnień bezpieczeństwa żywności oraz wymagań określonych w standardach w zakresie SZBŻ.
Członkowie zespołów HACCP
Osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo żywności,
Pełnoocnicy/Reprezentanci Kierownictwa Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywnosci
Koordynatorzy IFS, BRC, ISO 22000, FSSC
SZKOLENIE ONLINE
Koszt uczestnictwa w szkoleniu: 650,00 PLN + Vat
10% rabat przy zgłoszeniu od 2 do 3 osób
20% rabat przy zgłoszeniu 4 i większej liczby osób
Wszystkie szczegóły szkolenia dostępne są pod adresem:
https://www.dqsglobal.com/pl-pl/szkolenia/szkolenie-kultura-bezpieczenstwa-zywnosci
Zapraszamy do uczestnictwa
Zapytaj organizatora o szczegóły