Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Na żądanie Miejsce: online
Czas trwania: 6 h
Kultura jakości i bezpieczeństwa żywności (Food Safety Culture) to nie tylko wymaganie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności takich jak BRC Food oraz IFS Food, ale także wymaganie prawne.
Zgodnie z nimi organizacje zobowiązane są opracować plan rozwoju i doskonalenia kultury bezpieczeństwa, który powinien obejmować zdefiniowane działania odnoszące się do wszystkich obszarów zakładu mających wpływ na bezpieczeństwo produktu.
Jednak czym jest kultura bezpieczeństwa żywności i jak wykazać zgodność z wymaganiami standardów i obowiązujących przepisów prawnych? Tego dowiedzą się Państwo na naszym szkoleniu.
Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności opartych na standardach IFS, BRC oraz FSSC 22000.
- Pełnomocników systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności,
- Kierowników,
- Pracowników działu jakości;
- Auditorów wewnętrznych,
- Konsultantów,
SZKOLENIE ZAMKNIĘTE:
Oferujemy możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta lub online. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136
SZKOLENIE OTWARTE:
Zapraszamy również na szkolenia otwarte organizowane w formie online.
Cena szkolenia otwartego:
500 PLN netto + 23% VAT
Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 5% rabat.
Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 10% rabat.
Dodatkowe informacje, terminy oraz zapisy na stronie: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/kultura-jakosci-i-bezpieczenstwa-zywnosci-w-doskonaleniu-systemow-zarzadzania
Zapytaj organizatora o szczegóły