Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

✅ KULTURA JAKOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI W DOSKONALENIU SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA (ON-LINE LUB U KLIENTA)

Na żądanie Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 6 h

Cel szkolenia

Zgodnie z nowymi wymaganiami standardów BRC oraz IFS organizacje powinny opracować plan rozwoju i doskonalenia kultury bezpieczeństwa, który powinien obejmować zdefiniowane działania obejmujące wszystkie obszary zakładu mające wpływ na bezpieczeństwo produktu.

Szkolenie organizowane przez ISOQAR pozwoli usystematyzować wiedzę w tym obszarze oraz zaproponuje rozwiązania, które z powodzeniem mogą zostać wdrożone w organizacji, aby zapewnić rozwój kultury jakości i bezpieczeństwa żywności.

Szkolenie skierowane do

Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności opartych na standardzie BRC Food w. 8, a w szczególności:

- Pełnomocników systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności,

- Kierowników,

- Pracowników działu jakości;

- Auditorów wewnętrznych,

- Konsultantów,

Program

  • Skuteczność systemu zarządzania (Kiedy system zarządzania staje się niewystarczający?).
  • Definiowanie pojęcia kultury bezpieczeństwa żywności.
  • Diagnoza świadomości w zakresie skuteczności funkcjonowania systemu zarządzania.
  • Rola Najwyższego Kierownictwa i kadry zarządzającej w zarządzaniu systemem i rozwoju świadomości wśród pracowników.
  • Wytyczne GFSI w zakresie kultury jakości i bezpieczeństwa żywności.
  • Wymagania standardu BRC Food w. 8 w zakresie kultury jakości i bezpieczeństwa żywności.
  • Ocena poziomu kultury bezpieczeństwa żywności (Jak mierzyć Food Safety Culture?)
  • Metody oceny poziomu kultury bezpieczeństwa żywności (dojrzałości systemu bezpieczeństwa żywności) – warsztat.
  • Wnioski i pytania.

Warunki uczestnictwa

Szkolenie zamknięte:

Oferujemy możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136

  

CENA SZKOLENIA:

500 PLN netto + 23% VAT

Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 5% rabat.

Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 10% rabat.

 

DODATKOWE INFORMACJE:

Aby wziąć udział w szkoleniu, nie potrzebują Państwo zaawansowanego oprogramowania ani sprzętu. Wystarczy jedynie komputer z dostępem do internetu oraz słuchawki i mikrofon.

Szkolenia online realizowane będą w trybie „na żywo” dzięki czemu będą mieli Państwo możliwość zadawania pytań oraz dyskusji z trenerem i pozostałymi uczestnikami.

 

NAJWAŻNIEJSZE KORZYŚCI:

możliwość uczestnictwa w szkoleniu bez wychodzenia z domu
brak dodatkowych kosztów związanych z noclegiem i dojazdem
możliwość rozmowy z trenerem i zadawania pytań tak samo jak na szkoleniu stacjonarnym
każdy uczestnik szkolenia otrzymuje imienny certyfikat
aby wziąć udział wystarczy tylko dostęp do komputera i Internetu
 

Dodatkowe informacje oraz zapisy na stronie: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/kultura-jakosci-i-bezpieczenstwa-zywnosci-w-doskonaleniu-systemow-zarzadzania 

 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn