Manager jakości w branży spożywczej - szkolenie z zakresu ISO 22000, HACCP, IFS, BRC - SZKOLENIE ZDALNE
Data: 20.03.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 16 h
Cel szkolenia
- Zapoznanie uczestników z wymaganiami w zakresie bezpieczeństwa żywności
- Zrozumienie ich istoty i miejsca w systemie jakości organizacji
- Prezentacja praktycznego podejścia do systemu zarządzania w produkcji żywności
Szkolenie skierowane do
- Osób funkcjonujących w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialnych za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów
Program
- Wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności
- Wymagania prawne
- Codex Aliementarius
- GHP, GMP i HACCP
- Miejsce i rola systemu zarządzania jakością w łańcuchu produkcji żywności
- ISO 9001:2015 – omówienie wymagań i powiązań z systemami zarządzania bezpieczeństwa żywności
- Wymagania normy ISO 22000:2018 i FSSC 22000 schemat 6
- Wymagania standardu BRC Global Standard for Food Safety wydanie 9
- Wymagania standardu IFS Food wydanie 8
- Podsumowanie
Warunki uczestnictwa
Szkolenie dwudniowe 20-21.03.2025
Godziny szkolenia: 9:00-17:00
Cena 980 PLN + 23% VAT - za udział 1 osoby w szkoleniu otwartym w formie zdalnej
Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe w PDF, certyfikat w języku polskim
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
RABAT 5% w przypadku zgłoszenia wcześniej niż 4 tygodnie przed szkoleniem. Zapytaj o warunki dodatkowych rabatów
Rejestracja oraz szczegółowe informacje dostępne na stronie szkolenia:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=62736687
Zapytaj organizatora o szczegóły