Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Natureef w “3 kwadranse z Ekspertem”

Nawet w tak trudnym czasie działamy aktywnie i w myśl #zostańwdomu przekazujemy wartościowe informacje zdalnie. W środę (3.06.2020) członkowie Natureef wzięli udział w webinarze “Wszystko, co powinieneś wiedzieć o opakowaniach w przemyśle mięsnym – prawodawstwo, trendy, prawdy i mity” i podzielili się swoim doświadczeniem i wiedzą.

Webinar składał się  z 4 części, a tematyka adresowana była do branży mięsnej, która  jest największym działem przetwórczym  przemysłu  spożywczego. Pani prezes Jaśmina Solecka przybliżyła temat ekologicznych i bezpiecznych opakowań. Trendy w opakowaniach do żywności oraz propozycje nowoczesnych rozwiązań zostały omówione i zaprezentowane przez członków Natureef Piotra Boguckiego V-ce Prezesa Bogucki Folie oraz profesora Artura Bartkowiaka Dyrektora Centrum Immobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych.

 Firma Bogucki Folie jest z nami w Natureef od 2019 i chętnie angażuje się w nasze przedsięwzięcia. Warto uczyć się od praktyków, którzy już od 35 lat dostarczają wysokiej, jakości folie, dostosowane do kluczowych systemów opakowaniowych. Centrum Immobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych reprezentowane przez profesora Bartkowiaka to nasz pierwiastek naukowy, który przez swoje działania tworzy innowacje dla branży opakowaniowej. Dopełnienie tematu stanowiła prezentacja Ekspert ds. Badań J.S. Hamilton Poland Pana Adama Fotka, która dotyczyła wymagań prawnych dla materiałów do kontaktu z żywnością. Temat ten powraca zawsze, szczególnie w przypadku produktów, które bardzo często są nieprzetworzone i mogą być wektorem zagrożeń dla konsumenta.

Słuchacze mogli, zatem zapoznać się zarówno z trendami w sektorze mięsnym jak i nowymi rozwiązaniami, a także zgłębić nie łatwy temat wymagań prawnych dotyczących opakowań. Już niedługo będzie dostępne nagranie z webinara. Natureef chętnie dzieli się wiedzą oraz doświadczeniem i wychodzi naprzeciw za potrzebowaniom poszczególnych sektorów.

Zapraszamy po większą dawkę wiedzy: 

https://meatplace.pl/?page_id=506  

natureef.pl

 

 

 

Słowa kluczowe: mięso, opakowania, natureef, webinar, goodvalley

Autor: Natureef.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.