▶️ Online: Wymagania Food Fraud i Food Defence wg IFS Food 8
Data: 28.09.2023 Miejsce: Online
Czas trwania: 16 h
Cel szkolenia
Szkolenie bazuje na podejściu IFS do przeciwdziałania oszustwom (Food Fraud), ale metodyka ta jest spójna w wymaganiami stanardów BRC 8 i FSSC 22000
Nauczysz się:
- Jakie są wymagania w zakresie Food Fraud i Food Defence wg IFS Food 8
- Jak ogrnaiczyć ryzyko zafałszowań i jak czytać dokumenty IFS pomocne w tym zakresie
- Poznasz najlepsze praktyki z zakresu zabezpieczenia się przed zafałszowaniami i oszustwami
- Poznasz przykłady z innych organizacji i wpływ oszustw na reputację marki
- Jak wymagania BRC, IFS lub FSSC wpływają Twoja organizację i ocenę ryzyka
Szkolenie skierowane do
✔️ Pełnomocnicy systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
✔️ Audytorzy wewnętrzni
✔️ Kierownicy, liderzy
✔️ członokwie zespołów HACCP
Program
- Informacje - wprowadzenie IFS
- Cele kursu
- Tło oszustw związanych z żywnością
- Opracowanie, wdrożenie i utrzymanie planu ograniczania oszustw produktowych
- Identyfikacja zagrożeń związanych z oszustwami związanymi z produktami
- Ocena podatności na oszustwa związane z produktem
- Plan łagodzenia oszustw związanych z produktami
- Utrzymanie planu ograniczania oszustw związanych z produktam
- Audyty IFS
- Podsumowanie i pytania
Warunki uczestnictwa
Cena szkolenia: 1105.00 PLN netto
Zapisty na stronie: https://www.lrqa.com/pl-pl/szkolenia/food-fraud-ifs-food-7/
Przy zapisie 3 osób – zniżka 5%
Przy zapisie 4 i więcej osób – zniżka 10%
Płatność za szkolenie odbywa się na podstawie faktur wystawianych po szkoleniu
⏩ Możliwość udziału w szkoleniu 2-dniowym Food Fraud + Food Defence w specjalnej cenie
Przed szkoleniem potrzebujesz
Generalnej znajomość wymagań aktualnych standardów GFSI (BRC, IFS, lub FSSC) lub przynajmniej ISO 22000 lub HACCP
Masz pytania? Skontakuj się z nami mailowo na training.pl@lrqa.com lub telefonicznie +48 58 555 75 03
⏩Uwaga: szkolenie może odbyć się w wersji zamkniętej dla grupy pracowników Twojej firmy. Wówczas termin i program ustalane są indywidualnie.
Zapytaj organizatora o szczegóły