Syntezy Miesiąca Strefy Managera - październik 2025 - nagranie
Nagranie webinarium eksperckiego "Syntezy Miesiąca Strefy Managera - październik 2025" z 17.10.2025 r.
Z przyjemnością informujemy, że od 2025 r. ruszyliśmy z nową formułą Syntez Strefy Managera, tak aby jeszcze lepiej odpowiadały na potrzeby branży spożywczej i wymagania w zakresie bezpieczeństwa żywności.
W ramach analiz produktów niebezpiecznych zamiast ogólnego spojrzenia z perspektywy każdego miesiąca, które jest szczegółowo opisane w comiesięcznych raportach Strefy Managera, proponujemy nowy format. Na podstawie danych RASFF uzupełnionych o inne źródła skupimy się w każdym miesiącu na innej kategorii ryzyka i omówimy ją z szerszej perspektywy czasu. W październiku szczegółowo omówione zostały zgłoszenia związane z Campylobacter i Escherichia coli. Comiesięczny przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego, syntetyczne podsumowanie zgłoszeń RASFF oraz przegląd trendów zafałszowań objęły wrzesień 2025 r.
Pełna treść w abonamencie Strefy Managera
Przeczytaj także
- 
        
          
          26.09.2025
        
        Syntezy Miesiąca Strefy Managera - wrzesień 2025 - nagranie
Czytaj więcejNagranie webinarium eksperckiego "Syntezy Miesiąca Strefy Managera - wrzesień 2025" z 19.09.2025 r. Szczegółowa analiza zgłoszeń RASFF objęła ciała obce.
 - 
        
          
          29.08.2025
        
        Syntezy Miesiąca Strefy Managera - lipiec-sierpień 2025 - nagranie
Czytaj więcejNagranie webinarium eksperckiego "Syntezy Miesiąca Strefy Managera - lipiec-sierpień 2025" z 22.08.2025 r. Szczegółowa analiza zgłoszeń RASFF objęła mykotoksyny i toksyny roślinne. 
 - 
        
          
          27.06.2025
        
        Syntezy Miesiąca Strefy Managera - czerwiec 2025 - nagranie
Czytaj więcejNagranie webinarium eksperckiego "Syntezy Miesiąca Strefy Managera - czerwiec 2025" z 24.06.2025 r. Szczegółowa analiza zgłoszeń RASFF w 2024 roku objęła materiały do kontaktu z żywnością.  Ponadto przedstawiliśmy wykorzystanie i możliwości Strefy Managera w pracy managerów branży spożywczej.
 
  
  
  
      


        

        
    