Szkolenie: TECHNOLOGICZNE DODATKI DO ŻYWNOŚCI - Stosowanie, znakowanie, marketing, wprowadzanie do obrotu. Innowacyjne składniki zastępujące dodatki.
Data: 03.04.2025 Miejsce: online
Czas trwania: 3 h
Cel szkolenia
Szkolenie IGI Food Law to najlepsza okazja, żeby być na bieżąco i wyjaśnić wątpliwości w oparciu o przykłady z rynku.
Szkolenie skierowane do
To szkolenie dla osób zaangażowanych w tworzenie receptur, etykiet i treści marketingowych żywności z dodatkami technologicznymi (dodatki do żywności, żywność barwiącą, preparaty roślinne i inne) oraz dla przedstawicieli inspekcji.
Program
PROGRAM
- Stosowanie dodatków do żywności – aktualne przepisy i proponowane zmiany
- Składniki pełniące funkcje technologiczne w żywności
- Znakowanie żywności z dodatkami – PRZYKŁADY
- Treści marketingowe dotyczące dodatków funkcjonalnych i technologicznych
- Zasady wprowadzania do obrotu dodatków funkcjonalnych i technologicznych
- Sesja pytań i odpowiedzi
Szczegóły na stronie Organizatora: https://igifoodlaw.com/szkolenie/szkolenie-technologiczne-dodatki-do-zywnosci-stosowanie-znakowanie-marketing-wprowadzanie-do-obrotu-innowacyjne-skladniki-zastepujace-dodatki/
Warunki uczestnictwa
Czas i miejsce: 3 kwietnia 2025 roku, online – platforma ClickMeeting
Zgłoszenia należy dokonać wypełniając FORMULARZ na stronie Organizatora: https://igifoodlaw.com/formularz-zgloszeniowy/
Szczegóły na stronie Organizatora: https://igifoodlaw.com/szkolenia/
Zapytaj organizatora o szczegóły