Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 11.12.2024 Miejsce:
Czas trwania: 8 h
Jak co roku w grudniu realizujemy kolejny projekt edukacyjny on-line. W roku 2024 zrealizowaliśmy trzy duże projekty stacjonarne, dwa w formule warsztatów i jedno w konwencji multikonferencji FoodFakty Summit food4tomorrow. Mimo ogromnego zasięgu i ilości uczestników uznaliśmy, że włożona praca w przygotowanie materiałów oraz ich potencjał merytoryczny jest tak duży, że należy je udostępnić je również w formule on-line, przynajmniej te najbardziej "rozchwytywane".
Wspólnie z Partnerami przygotowaliśmy wersję on-line dla wcześniej realizowanych zajęć stacjonarnie. Zajęcia on-line będą oczywiście w trybie live z możliwością zadawania pytań poprzez chat.
Z pewnością nie odtworzymy w pełni atmosfery i możliwości warsztatu stacjonarnego, dlatego skupimy się na przekazaniu wiedzy, ale nadal z opcją interakcji poprzez pytania.
Menedżerów i specjalistów jakości, technologów żywności, analityków laboratoryjnych, ekspertów ds. bezpieczeństwa, oraz pracowników działów R&D. Program jest także odpowiedni dla kadry zarządzającej, która podejmuje decyzje dotyczące bezpieczeństwa i jakości żywności, oraz dla osób zajmujących się opakowaniami. Celem jest przekazanie zarówno wiedzy teoretycznej, jak i praktycznych narzędzi do monitorowania jakości i bezpieczeństwa produktów. Zapraszamy również przedstawicieli urzędów odpowiedzialnych za kontrolę firm w łańcuchu żywnościowym.
Projekt warsztatów on-line realizowany w ramach misji FoodFakty:
Wspólnie Budujemy Kulturę Bezpieczeństwa Żywności
Udział w warsztatach zarezerwowany jest dla przedstawicieli firm produkujacych i dystrybuujących żywność oraz opakowania, instytucji państwowych oraz nauki.
PARTNERZY
Partner | Godzina / Tytuł warsztatu / Prowadzący |
---|---|
DZIEŃ 1 – 11.12.2024 – Co? Kiedy? Jak? | |
9:00 Nadzór nad modelami kalibracyjnymi analizatorów bliskiej podczerwieni Prowadzący: Adrian Maliszewski |
|
10:30 Od degustacji do decyzji. Zanurzenie w świat badań sensorycznych i konsumenckich Prowadzący: Joanna Krawczak |
|
12:00 Krok po kroku: Wdrożenie monitoringu alergenów w przetwórstwie spożywczym Prowadzący: dr Barbara Szuman |
|
13:30 Opakowania z tworzyw sztucznych trudne pytania, łatwe odpowiedzi? Prowadzący: Anna Kozera-Szałkowska |
|
DZIEŃ 2 – 12.12.2024 – Mikroby w natarciu | |
9:00 Źródła zanieczyszczeń mikrobiologicznych i pochodzenia biologicznego w środowisku produkcyjnym - pogłębiona analiza zagrożeń filarem bezpieczeństwa wyrobu gotowego Prowadzący: Emilia Żułcińska |
|
10:30 Bezpieczeństwo Mikrobiologiczne Żywności 4.0: Wykrywanie, Przewidywanie i Zapobieganie Niezgodnościom Jakościowym Prowadzący: Agnieszka Nona-Modławska, Michał Kowalczuk |
|
12:00 Krytyczne decyzje managerskie odnośnie kryteriów mikrobiologicznych dla drobnoustrojów patogennych Prowadzący: Barbara Krupska |
|
13:30 Trwałość i jakość żywności w warunkach przechowywania Prowadzący: Karolina Tyl |
Więcej o warsztatach w broszurze - pobierz:
POBIERZ |
PROSIMY O REJESTRACJĘ POPRZEZ FORMULARZ FOODFAKTY – Wypełnienie formularza jest wstępnym wyrażeniem chęci udziału, wybór dnia oraz potwierdzenie udziału każdorazowo uzgadniane są z naszym konsultantem.
Kroki rejestracji i potwierdzania uczestnictwa przez formularz rejestracyjny:
1.Wypełnienie formularza, który jest wyłącznie zgłoszeniem chęci udziału.
2.Ustalenie z konsultantem FoodFakty (skontaktujemy się) możliwości udziału w konkretnym dniu.
3.Wniesienie opłaty
Wpłaty wyłącznie po wcześniejszym potwierdzeniu możliwości udziału przez konsultanta FoodFakty.
Rodzaj udziału | Wybrany dzień | Całość |
---|---|---|
Solo - udział 1 osoby z firmy | 390 PLN | 590 PLN |
FIRMA 3 — do 3 osób z firmy | 790 PLN | 1190 PLN |
FIRMA 5 — do 5 osób z firmy | 990 PLN | 1390 PLN |
FIRMA 10 — do 10 osób z firmy | 1390 PLN | 1890 PLN |
RABATY | ||
Klienci Strefy Managera – 15% Ilość pakietów „FIRMA 10” ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń Inne konfiguracje – prosimy o kontakt z konsultantem UWAGA! Rabaty nie sumują się. |
||
Nauka (Uczelnie, Instytuty badawcze, Inspekcje urzędowe) | ||
Udział w jednym wybranym dniu | 100 PLN* | |
Udział w obu dniach | 200 PLN* |
Zapytaj organizatora o szczegóły