Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

TOP OF 2024 - Wybrane, najbardziej popularne warsztaty z wydarzeń stacjonarnych w wersji online

Data: 11.12.2024 Miejsce:
Czas trwania: 8 h

Cel szkolenia

Jak co roku w grudniu realizujemy kolejny projekt edukacyjny on-line. W roku 2024 zrealizowaliśmy trzy duże projekty stacjonarne, dwa w formule warsztatów i jedno w konwencji multikonferencji FoodFakty Summit food4tomorrow. Mimo ogromnego zasięgu i ilości uczestników uznaliśmy, że włożona praca w przygotowanie materiałów oraz ich potencjał merytoryczny jest tak duży, że należy je udostępnić je również w formule on-line, przynajmniej te najbardziej "rozchwytywane".

Wspólnie z Partnerami przygotowaliśmy wersję on-line dla wcześniej realizowanych zajęć stacjonarnie. Zajęcia on-line będą oczywiście w trybie live z możliwością zadawania pytań poprzez chat.

Z pewnością nie odtworzymy w pełni atmosfery i możliwości warsztatu stacjonarnego, dlatego skupimy się na przekazaniu wiedzy, ale nadal z opcją interakcji poprzez pytania.

Szkolenie skierowane do

Menedżerów i specjalistów jakości, technologów żywności, analityków laboratoryjnych, ekspertów ds. bezpieczeństwa, oraz pracowników działów R&D. Program jest także odpowiedni dla kadry zarządzającej, która podejmuje decyzje dotyczące bezpieczeństwa i jakości żywności, oraz dla osób zajmujących się opakowaniami. Celem jest przekazanie zarówno wiedzy teoretycznej, jak i praktycznych narzędzi do monitorowania jakości i bezpieczeństwa produktów. Zapraszamy również przedstawicieli urzędów odpowiedzialnych za kontrolę firm w łańcuchu żywnościowym.

Projekt warsztatów on-line realizowany w ramach misji FoodFakty: 

Wspólnie Budujemy Kulturę Bezpieczeństwa Żywności 

Udział w warsztatach zarezerwowany jest dla przedstawicieli firm produkujacych i dystrybuujących żywność oraz opakowania, instytucji państwowych oraz nauki. 

 

PARTNERZY


Program

PartnerGodzina / Tytuł warsztatu / Prowadzący
DZIEŃ 1 – 11.12.2024 – Co? Kiedy? Jak?
9:00
Nadzór nad modelami kalibracyjnymi analizatorów bliskiej podczerwieni
Prowadzący: Adrian Maliszewski
  10:30
Od degustacji do decyzji. Zanurzenie w świat badań sensorycznych i konsumenckich
Prowadzący: Joanna Krawczak
  12:00
Krok po kroku: Wdrożenie monitoringu alergenów w przetwórstwie spożywczym
Prowadzący: dr Barbara Szuman
  13:30
Opakowania z tworzyw sztucznych trudne pytania, łatwe odpowiedzi?
Prowadzący: Anna Kozera-Szałkowska
DZIEŃ 2 – 12.12.2024 – Mikroby w natarciu
  9:00
Źródła zanieczyszczeń mikrobiologicznych i pochodzenia biologicznego w środowisku produkcyjnym - pogłębiona analiza zagrożeń filarem bezpieczeństwa wyrobu gotowego
Prowadzący: Emilia Żułcińska
  10:30
Bezpieczeństwo Mikrobiologiczne Żywności 4.0: Wykrywanie, Przewidywanie i Zapobieganie Niezgodnościom Jakościowym
Prowadzący: Agnieszka Nona-Modławska, Michał Kowalczuk
  12:00
Krytyczne decyzje managerskie odnośnie kryteriów mikrobiologicznych dla drobnoustrojów patogennych
Prowadzący: Barbara Krupska
  13:30
Trwałość i jakość żywności w warunkach przechowywania
Prowadzący: Karolina Tyl

Więcej o warsztatach w broszurze - pobierz:

POBIERZ

Warunki uczestnictwa

PROSIMY O REJESTRACJĘ POPRZEZ FORMULARZ FOODFAKTY  Wypełnienie formularza jest wstępnym wyrażeniem chęci udziału, wybór dnia oraz potwierdzenie udziału każdorazowo uzgadniane są z naszym konsultantem.

Kroki rejestracji i potwierdzania uczestnictwa przez formularz rejestracyjny:

1.Wypełnienie formularza, który jest wyłącznie zgłoszeniem chęci udziału.

2.Ustalenie z konsultantem FoodFakty (skontaktujemy się) możliwości udziału w konkretnym dniu.

3.Wniesienie opłaty

Wpłaty wyłącznie po wcześniejszym potwierdzeniu możliwości udziału przez konsultanta FoodFakty.

Rodzaj udziałuWybrany dzieńCałość
Solo - udział 1 osoby z firmy 390 PLN 590 PLN
FIRMA 3 — do 3 osób z firmy 790 PLN 1190 PLN
FIRMA 5 — do 5 osób z firmy 990 PLN 1390 PLN
FIRMA 10 — do 10 osób z firmy 1390 PLN 1890 PLN
RABATY
Klienci Strefy Managera – 15%
Ilość pakietów „FIRMA 10” ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń
Inne konfiguracje – prosimy o kontakt z konsultantem
UWAGA! Rabaty nie sumują się.
Nauka (Uczelnie, Instytuty badawcze, Inspekcje urzędowe)
Udział w jednym wybranym dniu 100 PLN*
Udział w obu dniach 200 PLN*

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstawie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.