Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 27.03.2023 Miejsce:
Czas trwania: 3 h
Kontrola od A do Z, czyli od wszczęcia postępowania do wydania decyzji. Wszystko, co musisz wiedzieć na temat kontroli przeprowadzanej przez organy kontroli.
Z tego szkolenia dowiesz się co może urzędnik kontrolujący Twoją firmę, a czego mu nie wolno. Czy kontrola musi być zapowiedziana? Jak zachować się w trakcie kontroli, a także wielu innych rzeczy wynikających z przepisów prawa oraz doświadczenia prowadzących. Oprócz tego w trakcie szkolenia zostaną omówione i skomentowane najnowsze dane dotyczące postępowań, w oparciu o informacje publiczne pozyskane bezpośrednio od organów inspekcji.
Osoby odpowiedzialne za reprezentowanie przedsiębiorcy w trakcie kontroli.
Osoby pracujące w branży spożywczej, które na co dzień pracują z prawem żywnościowym, są odpowiedzialne za etykietowanie, wprowadzenie produktów do obrotu, zapewnienie bezpieczeństwa żywności itp., producenci żywności, technolodzy żywności.
PROSIMY O REJESTACJĘ NA DOLE OPISU SZKOLENIA W SEKCJI WEBINARIA LINK
Zapytaj organizatora o szczegóły