Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

WEBINARIUM: WYSOKOBARIEROWE, RECYKLOWALNE MATERIAŁY OPAKOWANIOWE Z TWORZYW SZTUCZNYCH I PAPIERU

Dlaczego warto wziąć udział? 

  • Poznają Państwo najnowsze wymagania RecyClass i CEFLEX dotyczące projektowania opakowań pod kątem recyklingu.
  • Eksperci wskażą na kluczowe zmiany i wyzwania związane z nowelizacją Rozporządzenia (UE) 10/2011 w sprawie materiałów do kontaktu z żywnością.
  • Zyskają Państwo wiedzę na temat wyzwań i potrzeb związanych z wdrażaniem opakowań monomateriałowych.
    Dodatkow, webinar to okaza do poznania projektu CORNET BeFORE odpowiadającemu na kompleksowe wyzwania PPWR w obszarze zgodności, bezpieczeństwa i recyklingu, oraz jakie korzyści może przynieść firmom.

Agenda 

9:00-9:10 Nowości Natureef – Jaśmina Solecka, Natureef
9:10-10:00 Zgodność, bezpieczeństwo, recykling materiałów opakowaniowych – projekt CORNET BeFORE jako odpowiedź na kompleksowe wyzwania PPWR – dr inż. Karolina Wiszumirska, Natureef
10:00-10:20 Opakowania monomateriałowe – wyzwania, potrzeby – prof. Artur Bartkowiak, CBiMO ZUT 
10:20-11:00 Rewolucja czy ewolucja? Nowelizacje Rozporządzenia (UE) 10/2011: Kluczowe zmiany i wyzwania dla producentów opakowań do żywności – Marcin Achciński, J.S.Hamilton Poland 

Link do rejestracji na wydarzenie: https://natureef.clickmeeting.com/wysokobarierowe-recyklowalne-materialy-opakowaniowe-z-tworzyw-sztucznych-i-papieru/register

Udział dla członków Stowarzyszenia Natureef jest bezpłatny. Cena dla podmiotów spoza Natureef wynosi: 700,00 zł.

 

Słowa kluczowe: opakowania monomateriałowe, Rozporządzenie (UE) 10/2011, RecyClass, CEFLEX, PPWR

Autor: Stowarzyszenie Natureef

Stowarzyszenie Natureef

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.