Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Na żądanie Miejsce: ONLINE
Czas trwania: 8 h
Nasze szkolenie jest dedykowane osobom, które pragną poznać i zrozumieć wymagania standardu bezpieczeństwa żywności IFS Food.
Kurs kładzie nacisk na praktyczną wiedzę i zrozumienie standardu, w tym interpretację i zastosowanie jego wymagań w organizacji. Uczestnicy szkolenia zapoznają się także z kluczowymi pojęciami i definicjami stosowanymi w standardzie IFS Food, co pozwala na lepsze zrozumienie i efektywne wdrażanie tych zasad w praktyce.
Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za wdrażanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności opartych na normie IFS v8, a w szczególności:
pełnomocników systemu,
auditorów wewnętrznych,
pracowników działu jakości
kadry kierowniczej,
konsultantów,
a także wszystkich osób, które czeka praca wdrożeniu systemu IFS Food.
Wprowadzenie do wymagań IFS Food.
Podstawowe definicje
Wymagania KO
Klasyfikacja niezgodności wg IFS Food
System certyfikacji IFS Food
Wyłączenia
Wymagania standardu
zarządzanie i zaangażowanie,
system zarządzania jakością,
zarządzanie zasobami,
proces produkcyjny,
pomiar, analiza, doskonalenie.
Pytania i dyskusja
SZKOLENIE ZAMKNIĘTE:
Oferujemy możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta lub online. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136
SZKOLENIE OTWARTE:
Zapraszamy również na szkolenia otwarte organizowane w formie online.
Cena szkolenia otwartego:
600 PLN netto + 23% VAT
Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 10% rabatu.
Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 15% rabatu.
Dodatkowe informacje, terminy oraz zapisy na stronie: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/wymagania-ifs-brc
Zapytaj organizatora o szczegóły