WYMAGANIA STANDARDÓW BRC FOOD V.8 I IFS V.6.1
Data: 18.11.2019 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Szkolenie zapewni uczestnikom praktyczną wiedzę w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności, najnowszych wymagań standardów IFS v.6.1 oraz BRC v.8, ich różnic oraz cech wspólnych, a także w zakresie certyfikacji systemów, ich utrzymania i ciągłego doskonalenia.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie przeznaczone jest dla osób odpowiedzialnych na funkcjonowanie, utrzymanie i doskonalenie systemu zarządzania jakością w branży spożywczej (koordynatorów, managerów, pełnomocników), auditorów wewnętrznych, osób odpowiedzialnych za wdrożenie systemu, wszystkich osób zainteresowanych aktualną wiedzą w zakresie standardów IFS oraz BRC.
Program
-
Wprowadzenie
-
Wymagania ogólne dotyczące bezpieczeństwa żywności
-
Rodzaje standardów, definicje
-
Wymagania prawne
-
Wymagania standardu IFS Food wydanie 6.1
-
Porównanie wersji 6 oraz 6.1 standardu IFS
-
Wymagania standardu BRC Global Standard for Food Safety wydanie 8
-
Porównanie wersji 7 oraz 8 standardu BRC
-
Certyfikacja systemów
-
Utrzymanie i doskonalenie systemów
Warunki uczestnictwa
WARUNKI ZGŁOSZENIA I UCZESTNICTWA W SZKOLENIU OTWARTYM INTERTEK POLAND SP. Z O. O.: http://www.intertek.pl/images/PDF/REGULAMIN-UCZESTNICTWA-W-SZKOLENIU-OTWARTYM.pdf
SZCZEGÓŁY SZKOLENIA: https://www.intertek.pl/nasze-uslugi/szkolenia/nadchodzace-szkolenia/szkolenia-dla-branzy-spozywczej/wymagania-standardow-brc-food-v-8-i-ifs-v-6
Zapytaj organizatora o szczegóły