✅ WYMAGANIA STANDARDU BRC FOOD / IFS FOOD / FSSC 22000 (U KLIENTA lub ON-LINE)
Na żądanie Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Szkolenie skierowane jest do osób, które chcą poznać i zrozumieć wymagania standardów bezpieczeństwa żywności IFS Food / BRC Food / FSSC 22000. Kurs oparty jest na wiedzy praktycznej. Omawiane są wymagania standardów wraz z ich interpretacją oraz zastosowaniem w organizacji. Uczestnicy szkolenia poznają także kluczowe pojęcia i definicje wykorzystywane w standardach IFS Food / BRC Food / FSSC 22000
Uczestnicy szkolenia otrzymają imienny certyfikat wydany przez akredytowaną jednostkę certyfikującą ISOQAR.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za wdrożenie i utrzymanie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności opartych na standardach IFS Food / BRC Food / FSSC 22000, a w szczególności do:
- pełnomocników systemu,
- pracowników działów jakości i bezpieczeństwa żywności,
- menedżerów,
- kierowników i pracowników produkcji,
- auditorów wewnętrznych,
- konsultantów,
- wszystkich osób zainteresowanych tematyką szkolenia.
Program
- Wprowadzenie do standardów IFS Food / BRC Food / FSSC 22000
- Wymagania fundamentalne;
- Omówienie wymagań standardu IFS Food / BRC Food / FSSC 22000 wraz z ich interpretacją
- Proces certyfikacji zgodnie z IFS Food / BRC Food / FSSC 22000
Warunki uczestnictwa
SZKOLENIE ZAMKNIĘTE:
Oferujemy możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta lub online. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136
SZKOLENIE OTWARTE:
Zapraszamy również na szkolenia otwarte organizowane w formie online.
Dodatkowe informacje, terminy oraz zapisy na stronie: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza
Zapytaj organizatora o szczegóły