Wymagania standardu GLOBALG.A.P. CoC w przetwórstwie ryb, owoców i warzyw
Data: 19.10.2020 Miejsce: Katowice
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z aktualnymi wymaganiami Globalgap Chain of Custody.
Szkolenie skierowane do
Szkolnie przeznaczone jest dla członków grupy HACCP w zakładach z branży spożywczej, pełnomocników ds. jakości, kierowników produkcji, osób odpowiedzialnych za nadzór nad bezpieczeństwem produkcji w przetwórstwie owoców, warzyw, ryb. Wymagania wstępne dla uczestników: Podstawowa wiedza na temat procesu przetwórstwa żywności.
Program
Program:
- Historia rozwoju standardu GLOBALG.A.P.
- Podstawy prawne standardu
- Przepisy ogólne GLOBALG.A.P. CoC
- GLOBALG.A.P. a inne certyfikaty w produkcji pierwotnej tj. GLOBALG.A.P., IFA, GRASP
- Wymagania GLOBALG.A.P. CoC
- Audyt certyfikujący GLOBALG.A.P. CoC
- Najczęściej występujące niezgodności podczas certyfikacji standardu
Warunki uczestnictwa
Szkolenie zostanie przeprowadzone w formie online, przy użyciu platformy Webex lub Skype. Niezbędny jest dostęp do komputera oraz internetu.
Zapytaj organizatora o szczegóły