Wymagania standardu IFS Food v.8 - SZKOLENIE ZDALNE
Data: 07.07.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 6 h
Cel szkolenia
- Zapoznanie uczestników z wymaganiach standardu IFS
- Zrozumienie istoty standardu i miejsca w systemie jakości organizacji
- Przedstawienie nowych wymagań w wersji 8 dotyczących zafałszowania żywności oraz zarządzania ryzykiem w IFS Food
Szkolenie skierowane do
- Osób funkcjonujących w obszarze produkcji żywności i odpowiedzialnych za system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanych wyrobów
Program
- IFS Food przegląd wymagań
- Dokumentacja w systemie zarządzania IFS Food
- System zarządzania oparty o ryzyko - zarządzanie ryzykiem w IFS Food (dla procesu, wyrobu, obrony, zafałszowania)
- Ćwiczenia w zakresie interpretacji standardów, zarządzania ryzykiem
- IFS a inne standardy w branży spożywczej
Warunki uczestnictwa
Ceta 595 PLN + 23% VAT - za udział 1 osoby w szkoleniu w formie zdalnej
Powyższa cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe w PDF, certyfikat w języku polskim
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
RABAT 5% w przypadku zgłoszenia wcześniej niż 4 tygodnie przed szkoleniem. Zapytaj o warunki dodatkowych rabatów
Rejestracja i szczegółowe warunki uczestnictwa dostępne na stronie szkolenia:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=58566804
Zapytaj organizatora o szczegóły