Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Zapraszamy na webinarium

Zapraszamy do udziału w kolejnym  webinarium, które odbędzie się 17 czerwca o godz. 9:00. Dla naszych członków i osób śledzących nasze działania tradycyjnie pierwszy punkt poświęcimy temu co nowego dzieje się w stowarzyszeniu i nad czym pracujemy. Dla osób, które chcą nas poznać lub zastanawiają się nad przystąpieniem do stowarzyszenia, jest to dobra okazja by posłuchać czym się aktualnie zajmujemy i poznać Panią Prezes Jasminę Solecką. Agenda spotkania jest następująca:

– Jaśmina Solecka, Natureef – Nowości Natureef
– Janusz Olejnik, Portal FoodFakty: Strefa Managera FoodFakty – jak efektywnie dotrzeć do decydentów w branży spożywczej
– Małgorzata Greszta, CSR Consulting: Polski Pakt Plastikowy
– Marta Krawczyk, Rekopol Organizacja Odzysku Opakowań SA: Przydatność opakowań do recyklingu i możliwości dalszego zastosowania wtórnych tworzyw – co wiemy dziś?
– Artur Bartkowiak, CBIMO, ZUT: Przegląd wybranych informacji z konferencji „European Food & Beverage Plastic Packaging Summit”; Bruksela 26 luty 2020
– Andrzej Kornacki, Futamura: Biodegradowalne i kompostowalne folie celulozowe celofan i NatureFlex przykładem realizacji zasad Gospodarki o Obiegu Zamkniętym

W trakcie webinarium liczymy na aktywną dyskusje. Dzięki aktywnemu uczestnictwu możemy modyfikować treści tak by były one atrakcyjniejsze, warto nadmienić, że temat Rekopolu jest właśnie efektem ciekawej dyskusji, jaka wywiązała się podczas naszego ostatniego webinarium i spraw związanych z legislacją, certyfikacją oraz planami dotyczącymi opakowań w skali zarówno krajowej jak i unijnej.

Aby wziąć udział w wydarzeniu konieczna jest rejestracja pod tym adresem:

https://natureef.clickmeeting.pl/webinarium-natureef-17062020/register

Zapraszamy!

 

Słowa kluczowe: webianarium, Natureef, Rekopol, GOZ

Autor: Natureef.pl

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.