Bezpieczeństwo i jakość żywności zaczynają się od higieny!
Data: 20.03.2025 09:00
Cel wydarzenia

Zapraszamy na webinar IFS "Rola higieny w produkcji żywności", podczas którego zaprezentowane będą wymagania standardu IFS Food v 8 w zakresie Higieny oraz najlepsze praktyki wpływające na jakość i bezpieczeństwo żywności prezentowane przez praktyków z branży spożywczej.
Przekonaj się, dlaczego higiena to nie tylko obowiązek, ale także klucz do sukcesu w branży spożywczej!
Dołącz do webinaru i poznaj najlepsze praktyki, które zwiększą zaufanie klientów i zapewnią najwyższą jakość produktów spożywczych!
Wydarzenie skierowane do
Webinar skierowany jest do właścicieli i pracowników zakładów spożywczych, menedżerów ds. jakości, audytorów oraz wszystkich osób odpowiedzialnych za bezpieczeństwo żywności.
Program
Program Konferencji
Temat | Prelegent |
---|---|
Rola standardu bezpieczeństwa żywności w rozwoju biznesu | Agnieszka Wryk, IFS |
Kluczowe wymagania IFS Food v 8 w zakresie higieny w przemyśle spożywczym | Agnieszka Mężyńska, IFS |
Higiena w zakładzie spożywczym jako fundament bezpieczeństwa i jakości produktów - perspektywa sieci handlowej | Patryk Niewczas, Jeronimo Martins |
Higiena osobista pracowników – klucz do bezpieczeństwa i jakości w zakładzie spożywczym | dr inż. Danuta Święs, Bahlsen Group |
Kluczowa rola higieny w łańcuchu produkcji żywności od produkcji podstawowej do produktu gotowego do spożycia, zapobieganie skażeniom krzyżowym | Alicja Abramek, Citronex |
Najczęstsze błędy w utrzymaniu higieny i jak ich unikać - podejście audytora | dr inż. Zbigniew Oczadły |
Wystąpienia trwają 20 min.
Warunki uczestnictwa
Zarejestruj się już dziś i zadbaj o najwyższe standardy higieny w produkcji spożywczej!
Webinarium jest bezpłatne. Warunkiem udziału jest rejestracja przez poniższy formularz.