162 JBP - Wymagania standardu GMP+ FC SCHEME 2020.
Data: 21.03.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 8 h
Cel szkolenia
Przekazanie informacji o najnowszych zmianach w standardzie GMP+, zdobycie umiejętności zastosowania standardu
GMP+ FC SCHEME 2020 w przedsiębiorstwie.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie przeznaczone jest dla pracowników sprawujących nadzór nad systemem HACCP i GMP+, pełnomocników ds.
jakości. Osoby zainteresowane tematyką szkolenia.
Program
1. Podstawowe cele i założenia systemu GMP+. Podstawy prawne.
2. GMP + TS 1.2 – Zakupy pasz i usług.
3. Zasady zakupu usługi transportu i magazynowania w firmie zewnętrznej.
4. Zasady prowadzenia zapisów, aktualizacji i archiwizacji dokumentacji.
5. Identyfikowalność i pobór próbek do badań, częstotliwość analiz.
6. Plan HACCP i PRP. Audyty wewnętrzne.
7. Certyfikacja i zakresy GMP+.
8. Zasady prowadzenia zakupów zgodnie z GMP+.
9. Zasady sprzedaży i informacji klienta o statusie GMP+ towarów.
10. Weryfikacja dostawców i akceptowalne certyfikaty dostawców.
11. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Warunki uczestnictwa
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=12229&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_JBP&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2021/12/Program-162-JBP-Wymagania-standardu-GMPFC-SCHEME-2020_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły