233 SEN - Doskonalenie oraz wdrażanie nowych produktów w oparciu o analizę danych z badań sensorycznych.
Data: 21.02.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 4 h
Cel szkolenia
Szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników z różnymi badaniami stosowanymi w analizie sensorycznej. Uczestnicy
dowiedzą się w jaki sposób analizować wyniki badań sensorycznych i wykorzystywać je w kontroli jakości, doskonaleniu oraz
wdrażaniu nowych produktów.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie skierowane jest do wszystkich osób związanych z analizą sensoryczną i jej zastosowaniem, a w szczególności
pracowników laboratorium, kontroli jakości, działu technologii, marketingu i R&D, pracowników produkcji, jak również osób,
które chcą pogłębić swoją wiedzę w obszarze badań sensorycznych.
Program
1. Rodzaje badań sensorycznych.
2. Specyfika danych z badań sensorycznych – możliwości i ograniczenia.
3. Analiza danych z badania a monitoring zespołu sensorycznego.
4. Statystyczne metody analizy danych w przykładach.
5. Dodatkowe pytania, podsumowanie i zakończenia szkolenia.
Warunki uczestnictwa
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=17499&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_SEN&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2023/12/Program-233-SEN-Doskonalnie-i-wdrazanie-nowych-produktow-w-opraciu-o-analize-danych-z-badan-sensorycznych-_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły