245 WEB - Walidacja pracowników w przyzakładowym laboratorium mikrobiologicznym. Dobra praktyka laboratoryjna - WEBINARIUM
Data: 09.05.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 2 h
Cel szkolenia
Jeśli jesteś kierownikiem laboratorium lub osobą odpowiedzialną za otrzymywanie wiarygodnych wyniki analiz potrzebujesz
do tego kompetentnego zespołu pracowników laboratorium. Pomoże w tym między innymi walidacja pracowników będąca
elementem Dobrej Praktyki Laboratoryjnej.
Na szkoleniu dowiesz się czym jest i jak przeprowadza walidację i weryfikacje pracowników w laboratorium
mikrobiologicznym, jak wygląda proces badań porównawczych i jak identyfikować i eliminować błędy pomiarowe.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie skierowane jest do pracowników przyzakładowych laboratoriów różnych branż przemysłu spożywczego,
diagnostów laboratoryjnych i pracowników laboratoriów stacji sanitarno-epidemiologicznych wszystkich szczebli, a także
pracowników innych działów (np. Kontroli Jakości)
Program
1. Walidacja i weryfikacja - cechy wspólne i różnice.
2. Jak sprawdzić kompetencje pracowników.
3. Przeprowadzenie badań porównawczych - krok po kroku.
4. Precyzja, niepewność - interpretacja wyników.
5. Wyniki niezadawalające - przyczyny i metody naprawcze.
6. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Warunki uczestnictwa
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=17837&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_WEB&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2024/02/Program-245-WEB-Walidacja-pracownikow-w-przyzakladowym-laboratorium_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły