257 JB - Znakowanie żywności – warsztaty z zakresu weryfikacji etykiet.
Data: 23.05.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 2 h
Cel szkolenia
Celem warsztatu jest implementacja wymagań prawnych do praktycznego zastosowania. Zajęcia warsztatowe opierają się na
szukaniu i omawianiu prawidłowych i nieprawidłowych elementów oznakowania na etykietach z odniesieniem do wymagań
prawnych.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie skierowane jest do technologów, kierowników jakości, pracowników działów jakości, działów marketingu, osób
odpowiedzialnych za znakowanie produktów spożywczych.
Szkolenie adresowane jest do osób posiadających wiedzę w stopniu przynajmniej średnio zaawansowanym z zakresu
znakowania żywności i na co dzień zajmujące się tematyką etykiet.
Program
1. Obowiązkowe informacje znakowania wynikające z rozporządzenia (UE) 1169/2011.
2. Obowiązkowe informacje znakowania wynikające z innych aktów prawnych, w tym m.in. ustawa o towarach
paczkowanych.
3. Dobrowolne elementy znakowania.
4. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
W przypadku dodatkowych pytań po szkoleniu prosimy o kontakt z naszym Trenerem, który odpowie na Państwa pytania
dotyczące tematyki szkolenia do 2 tygodniu po wydarzeniu. Po tym terminie konsultacje będą traktowane jako usługa płatna.
Warunki uczestnictwa
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=18867&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_JB&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2024/12/Program-257-JB-Znakowanie-zywnosci-%E2%80%93-warsztaty-z-zakresu-weryfikacji-etykiek_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły