46 DSZ - Identyfikowalność w praktyce - audyty i procedury.
Data: 10.03.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
Cel szkolenia
Celem szkolenia jest przygotowanie zakładu do sprawnego ustanowienia procedur i prowadzenia zapisów w celu
udokumentowania, identyfikacji wszystkich składników i materiałów stosowanych do produkcji danej partii żywności.
W sposób praktyczny przedstawione zostanie dokumentowanie testu identyfikowalności.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie przeznaczone jest dla osób, których zadaniem jest przeprowadzanie audytów identyfikowalności na zgodność
z wymaganiami standardów IFS, BRC i ISO 22000.
Program
1. System identyfikowalności - cel, definicje i wymagania:
• Wymagania prawne,
• Wymagania systemów zarzadzania bezpieczeństwem żywności,
2. Identyfikowalność wewnętrzna i zewnętrzna.
3. Identyfikowalność i bilans masy.
4. Dokumentowanie testu identyfikowalności.
5. Wycofanie wyrobu z rynku.
6. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Warunki uczestnictwa
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie -https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=12438&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_DSZ&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2022/01/Program-46-DSZ-Identyfikowalnosc-w-praktyce-audyty-i-procedury_-2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły