83 WEB - Pluskwy – biologia, profilaktyka i zwalczanie - WEBINARIUM
Data: 30.04.2025 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 2 h
Cel szkolenia
Celem spotkania jest przedstawienie tematyki wymagań dotyczących ochrony przed szkodnikami w istniejących systemach
bezpieczeństwa żywności oraz omówieniem programu ochrony przed szkodnikami.
Szkolenie skierowane do
Szkolenie jest skierowane do osób pragnących pogłębić swoją wiedzę na temat wymagań ochrony przed szkodnikami
w istniejących systemach bezpieczeństwa żywności, osób zainteresowanych zasadami przeprowadzania zabiegów zwalczania
szkodników.
Program
1. Część teoretyczna:
• Pluskwa domowa - biologia i szkodliwość,
• Rozpoznawanie śladów obecności szkodników,
• Sposoby przeprowadzania inspekcji pomieszczeń,
• Monitoring występowania szkodników,
• Działania zapobiegawcze zmniejszające możliwość występowania szkodników,
• Fizyczne i chemiczne metody zwalczania pluskiew.
2. Cześć praktyczna (tylko na szkoleniu stacjonarnym).
Sposoby przeprowadzania prawidłowej inspekcji pomieszczeń.
3. Pytania, podsumowanie i zakończenie szkolenia
Warunki uczestnictwa
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=17728&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_WEB&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2024/01/Program-83-WEB-Pluskwy-%E2%80%93-biologia-profilaktyka-i-zwalczanie_2025.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46
Zapytaj organizatora o szczegóły