Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - luty 2021

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - luty 2021

NOWY FORMAT RAPORTU FOOD RISK - RAPORT DOSTĘPNY W STREFIE MANAGERA LUB ZA JEDNORAZOWĄ OPŁATĄ - WAHASZ SIĘ? POPROŚ O EGZEMPLARZ POKAZOWY 

 

NOWOŚĆ:  ZAŁĄCZNIK W POSTACI PLIKU EXCEL Z DYNAMICZNYMI TABELAMI DO ANALIZY WSZYSTKICH DANYCH DLA POSZCZEGÓLNYCH BRANŻ SPOŻYWCZYCH 

W RAPORCIE:

TABLICA MANAGERA - FOOD RISK/FOOD FRAUD

Wszystko co najważniejsze do analizy ryzyka na dwóch stronach. Podsumowanie miesiąca w prostej, syntetycznej formie. Przygotowując raport oszczędzamy kilka dni pracy doświadczonego pracownika, przygotowując Tablicę zyskujemy jeszcze dodatkowy Państwa czas, bo zapoznanie z najważniejszymi kwestiami zajmie minuty, a nie godziny. 

CZEŚĆ I - ANALIZY OGÓLNE

  • Trendy ilości produktów niebezpiecznych w UE, w podziale na miesiące (od stycznia) oraz kraj pochodzenia produktów.
  • Szczegółową analizę problemów z 3 państw o największej liczbie stwierdzonych produktów niebezpiecznych w danym miesiącu. 
  • Zestawienia trendów dla 10 najczęściej występujących rodzajów zagrożeń w danym miesiącu w tym bardzo szczegółowa analiza dla zagrożen Top 3
  • Zestawienia trendów dla 10 najczęściej występujących rodzajów żywnosci w danym miesiącu w tym bardzo szczegółowa analiza dla produktów Top 3

CZEŚĆ II - UJĘCIE Z PERSPEKTYWY POLSKI

Jeśli kogoś interesuje tylko rynek i sytuacja w Polsce, przygotowaliśmy dedykowaną część raportu, w której czytelnik znajdzie informacje o produktach niebezpiecznych pochodzących z Polski, ale również o tych, które znalazły się lub mogą potencjalnie znaleźć się na terenie Polski.

CZĘŚĆ III – ANALIZY RYZYKA EFSA I NOWE LIMITY PRAWNE EUR-LEX

W tej części raportu każdy Manager i Pełnomocnik ds. Jakości znajdzie wszystkie opublikowane w danym miesiącu przez EFSA analizy ryzyka dla składników lub substancji pomocniczych oraz innych substancji mogących mieć kontakt z żywnością. Publikujemy również wykaz regulacji wprowadzających nowe urzędowe limity prawne obowiązujące na terenie UE wraz z linkami do źródła.

CZĘŚĆ IV – ZAŁĄCZNIK

W tej części czytelnik znajdzie syntetyczne tabele w postaci odrębnego pliku Excel z podziałemna produkty, a następnie zagrożenia, w których znajdzie już wszystkie dane ze szczegółowym opisem, podaniem niezgodnego limitu, wartością przekroczenia i wiele innych informacji. 

SPEŁNIJ NOWE WYMOGI STANDARDÓW GFSI I DOŁĄCZ DO STREFY MANAGERA FOODFAKTY - WSZYTSKIE NIEZBĘDNE ELEMENTY WYMOGU IFS 1.2.5 W JEDNYM MIEJSCU I AUDYT STAJE SIĘ ŁATWIEJSZY 

Śledzimy ponad 100 oficjalnych portali rządowych inspekcji i innych uznanych źródeł, i przy tej okazji analizujemy wszystkie zgłoszenia, w tym te dotyczące jakości i bezpieczeństwa. 

search console_SM

 

Materiał udostępniony przez: - Strefa Managera -

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn