Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - maj 2021

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w EU - maj 2021

NOWY FORMAT RAPORTU FOOD RISK - RAPORT DOSTĘPNY W STREFIE MANAGERA LUB ZA JEDNORAZOWĄ OPŁATĄ - WAHASZ SIĘ? POPROŚ O EGZEMPLARZ POKAZOWY 

 

NOWOŚĆ:  ZAŁĄCZNIK W POSTACI PLIKU EXCEL Z DYNAMICZNYMI TABELAMI DO ANALIZY WSZYSTKICH DANYCH DLA POSZCZEGÓLNYCH BRANŻ SPOŻYWCZYCH 

W RAPORCIE:

TABLICA MANAGERA - FOOD RISK/FOOD FRAUD

Wszystko co najważniejsze do analizy ryzyka na dwóch stronach. Podsumowanie miesiąca w prostej, syntetycznej formie. Przygotowując raport oszczędzamy kilka dni pracy doświadczonego pracownika, przygotowując Tablicę zyskujemy jeszcze dodatkowy Państwa czas, bo zapoznanie z najważniejszymi kwestiami zajmie minuty, a nie godziny. 

CZEŚĆ I - ANALIZY OGÓLNE

  • Trendy ilości produktów niebezpiecznych w UE, w podziale na miesiące (od stycznia) oraz kraj pochodzenia produktów.
  • Szczegółową analizę problemów z 3 państw o największej liczbie stwierdzonych produktów niebezpiecznych w danym miesiącu. 
  • Zestawienia trendów dla 10 najczęściej występujących rodzajów zagrożeń w danym miesiącu w tym bardzo szczegółowa analiza dla zagrożen Top 3
  • Zestawienia trendów dla 10 najczęściej występujących rodzajów żywnosci w danym miesiącu w tym bardzo szczegółowa analiza dla produktów Top 3

CZEŚĆ II - UJĘCIE Z PERSPEKTYWY POLSKI

Jeśli kogoś interesuje tylko rynek i sytuacja w Polsce, przygotowaliśmy dedykowaną część raportu, w której czytelnik znajdzie informacje o produktach niebezpiecznych pochodzących z Polski, ale również o tych, które znalazły się lub mogą potencjalnie znaleźć się na terenie Polski.

CZĘŚĆ III – ANALIZY RYZYKA EFSA I NOWE LIMITY PRAWNE EUR-LEX

W tej części raportu każdy Manager i Pełnomocnik ds. Jakości znajdzie wszystkie opublikowane w danym miesiącu przez EFSA analizy ryzyka dla składników lub substancji pomocniczych oraz innych substancji mogących mieć kontakt z żywnością. Publikujemy również wykaz regulacji wprowadzających nowe urzędowe limity prawne obowiązujące na terenie UE wraz z linkami do źródła.

CZĘŚĆ IV – ZAŁĄCZNIK

W tej części czytelnik znajdzie syntetyczne tabele w postaci odrębnego pliku Excel z podziałemna produkty, a następnie zagrożenia, w których znajdzie już wszystkie dane ze szczegółowym opisem, podaniem niezgodnego limitu, wartością przekroczenia i wiele innych informacji. 

SPEŁNIJ NOWE WYMOGI STANDARDÓW GFSI I DOŁĄCZ DO STREFY MANAGERA FOODFAKTY - WSZYTSKIE NIEZBĘDNE ELEMENTY WYMOGU IFS 1.2.5 W JEDNYM MIEJSCU I AUDYT STAJE SIĘ ŁATWIEJSZY 

Śledzimy ponad 100 oficjalnych portali rządowych inspekcji i innych uznanych źródeł, i przy tej okazji analizujemy wszystkie zgłoszenia, w tym te dotyczące jakości i bezpieczeństwa. 

search console_SM

Materiał udostępniony przez: - Strefa Managera -

Materiał opublikowany dnia: 15.06.2021

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.