Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
ANALIZY FOOD RISK
To comiesięczna analiza wszystkich przypadków produktów niebezpiecznych zgłoszonych do systemu RASFF, przegląd analiz ryzyka EFSA, zestawienie nowych limitów prawnych pozostałości w żywności, podsumowanie nowych przypadków zafałszowań, najciekawsze case study.
Analizy publikujemy w Strefie Managera w trybie miesięcznym, a w ich skład wchodzi raport PDF i załącznik Excel z danymi. Analizy składają się z czterech części.
CZEŚĆ I - ANALIZY OGÓLNE
CZEŚĆ II - UJĘCIE Z PERSPEKTYWY POLSKI
Jeśli kogoś interesuje tylko rynek i sytuacja w Polsce, przygotowaliśmy dedykowaną część raportu, w której czytelnik znajdzie informacje o produktach niebezpiecznych pochodzących z Polski, ale również o tych, które znalazły się lub mogą potencjalnie znaleźć się na terenie Polski.
CZĘŚĆ III – ANALIZY RYZYKA EFSA I NOWE LIMITY PRAWNE EUR-LEX
W tej części raportu każdy Manager i Pełnomocnik ds. Jakości znajdzie wszystkie opublikowane w danym miesiącu przez EFSA analizy ryzyka dla składników lub substancji pomocniczych oraz innych substancji mogących mieć kontakt z żywnością. Publikujemy również wykaz regulacji wprowadzających nowe urzędowe limity prawne obowiązujące na terenie UE wraz z linkami do źródła.
CZĘŚĆ IV – ZAŁĄCZNIK EXCEL
W tej części czytelnik znajdzie syntetyczne tabele w postaci odrębnego pliku Excel z podziałemna produkty, a następnie zagrożenia, w których znajdzie już wszystkie dane ze szczegółowym opisem, podaniem niezgodnego limitu, wartością przekroczenia i wiele innych informacji.
DOSTĘPNE RAPORTY
JAK KUPIC DOSTĘP DO RAPORTÓW
Dostęp do raportów przysługuje w ramach dostępu do Strefy Managera
Słowa kluczowe: <search console_SM>
Skontaktuj się bezpośrednio z firmą: