Strefa Managera - Platforma wiedzy każdego managera
Strefa Managera to unikalne narzędzia, opracowania, opinie ekspertów, webinaria, chat-y, spotkania oraz warsztaty odpowiadające na oczekiwanie nowym wymogom standardów GFSI w tym IFS:
WYMÓG IFS v7
1.2.5 - Kadra kierownicza wyższego szczebla posiada system zapewniający, że spółka jest na bieżąco informowana o wszystkich stosownych przepisach, nowościach naukowo-technicznych, kodeksach branżowych, informacjach
o bezpieczeństwie żywności i jakości produktów oraz, że są świadomi czynników, które mogą mieć wpływ na obronę żywności i ryzyko zafałszowania żywności.
DO KOGO KIEROWANA JEST OFERTA STREFY MANAGERA
Do wszystkich osób na stanowiskach odpowiedzialnych za podejmowanie decyzji w zakresie jakości, bezpieczeństwa produktów, systemów jakości.
Narzędzia i zakres Strefy Managera
1. Monitoring zmian prawa w formie „inteligentnego pliku” Excel - w trybie miesięcznym
Plik zawiera:
- Funkcja filtrowania wg kategorii żywności, opakowań, suplementów, obszaru stosowania (np. znakowanie), słowa kluczowego, daty
- Abstrakt managerski do każdej nowej zmiany lub nowego przepisu
- Linki do zmiany oraz dodatkowo do aktualnego tekstu jednolitego oraz pozostałych zmian do tekstu jednolitego
- NOWOŚĆ – zbiór zawsze aktualnych przepisów wymaganych przez IFS
2. Komentarze ekspertów
- Artykuły - po kilka w miesiącu bardzo wartościowych opracowań w formie komentarzy przygotowanych przez uznanych prawników z najlepszych kancelarii w Polsce
- Mini szkolenia on-line
3. Szybkie formy informacji managerskiej
- Podcasty – dla Państwa wygody, podsumowanie miesiąca przygotowane przez naszego eksperta
- Podsumowanie miesiąca - przegląd prawa, produkty niebezpieczne, zafałszowania - spotkanie webinaryjne ze specjalistami foodfakty.pl - od sierpnia 2021 r.
4. Archiwum
- Nagrania – historyczne spotkania webinaryjne w jednym miejscu, dostępne 24/7
- Raporty – wszystkie opublikowane raporty i opracowania
5. RASFF – miesięczne analizy ryzyka + dane bazowe w Excelu
- Raporty podsumowujące w formie pdf – syntetyczne i opisowe ujęcie od strony produktów oraz zagrożeń
- Raporty branżowe – kilka razy w roku raporty poświęcone wybranej branży
- Skonfigurowany plik Excel – w formie tabel przestawnych z danymi źródłowymi do samodzielnych analiz
6. Food fraud – podsumowanie miesięczne
-
Tablica Managera – PRZYKŁAD - najważniejsze informacje na jednej stronie – trendy, nowe zagrożenia, omówienie ciekawszych przypadków.
7. Food Safety Culture Initiative PL – Warsztaty Managerskie
-
Warsztaty tematyczne – spotkania w gronie specjalistów zainteresowanych pracą nad polskim standardem FSC
-
Spotkania z zaproszonymi ekspertami – w miarę dostępności będziemy zapraszać wybitnych specjalistów na wewnętrzne warsztaty Strefy Managera
Śledź najnowszą zawartośc Strefy tutaj:
Kup dostęp do Strefy Managera i uzyskaj dostęp do wszystkich narzędzi Strefy Managera
Wypełnij zlecenie z oferty i skontaktuj się z nami
Kliknij aby zapoznać się z ofertą
Słowa kluczowe: analiza ryzyka, produkty niebezpieczne, produkty zafałszowane, jakość, prawo żywnościowe <search console_SM>
Skontaktuj się bezpośrednio z firmą: