Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Strefa Managera zawiera narzędzia wspierające pracę działów jakości w celu spełnienia wymogów standardów jakości z rodziny GFSI w tym IFS oraz BRC Udostępnione materiały powstają dzięki wielogodzinnej pracy zespołu ekspertów foodfakty pl i dostarczają w trybie miesięcznym szczegółowych, ale przedstawionych syntetycznie i przejrzyście informacji managerskich w zakresie:

  • Zarządzanie ryzykiem bezpieczeństwa żywności i opakowań Analizy RASFF, EFSA, EUR lex
  • Zarządzanie ryzykiem zafałszowania żywności i opakowań Analizy danych z FoodFraud Scan Probase 360

 

Dostępne Raporty:

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - styczeń 2020 (BEZPŁATNY) - https://foodfakty.pl/analiza-trendow-ryzyka-bezpieczenstwa-produktow-zywnosciowych-w-eu-styczen-2020  

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - luty 2020 - https://foodfakty.pl/analiza-trendow-ryzyka-bezpieczenstwa-produktow-zywnosciowych-w-ue-luty-2020  

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - marzec 2020 - https://foodfakty.pl/analiza-trendow-ryzyka-bezpieczenstwa-produktow-zywnosciowych-w-ue-marzec-2020

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - kwiecień 2020 -   https://foodfakty.pl/analiza-trendow-ryzyka-bezpieczenstwa-produktow-zywnosciowych-w-ue-kwiecien-2020 

 

Słowa kluczowe: analiza ryzyka, produkty niebezpieczne, produkty zafałszowane, jakość

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn