Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn
- Strefa Managera -
FoodFakty Akademia

- Strefa Managera -

Strefa Managera zawiera narzędzia wspierające pracę działów jakości w celu spełnienia wymogów standardów jakości z rodziny GFSI w tym IFS oraz BRC Udostępnione materiały powstają dzięki wielogodzinnej pracy zespołu ekspertów foodfakty pl i dostarczają w trybie miesięcznym szczegółowych, ale przedstawionych syntetycznie i przejrzyście informacji managerskich w zakresie:

  • Zarządzanie ryzykiem bezpieczeństwa żywności i opakowań Analizy RASFF, EFSA, EUR lex
  • Zarządzanie ryzykiem zafałszowania żywności i opakowań Analizy danych z FoodFraud Scan Probase 360

 

Dostępne Raporty:

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - styczeń 2020 (BEZPŁATNY) - https://foodfakty.pl/analiza-trendow-ryzyka-bezpieczenstwa-produktow-zywnosciowych-w-eu-styczen-2020  

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - luty 2020 - https://foodfakty.pl/analiza-trendow-ryzyka-bezpieczenstwa-produktow-zywnosciowych-w-ue-luty-2020  

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - marzec 2020 - https://foodfakty.pl/analiza-trendow-ryzyka-bezpieczenstwa-produktow-zywnosciowych-w-ue-marzec-2020

Analiza trendów ryzyka bezpieczeństwa produktów żywnościowych w UE - kwiecień 2020 -   https://foodfakty.pl/analiza-trendow-ryzyka-bezpieczenstwa-produktow-zywnosciowych-w-ue-kwiecien-2020 

 

 


Słowa kluczowe: analiza ryzyka, produkty niebezpieczne, produkty zafałszowane, jakość


tel.: 501 370 590


Serwituty 25
02-233 Warszawa
woj. mazowieckie
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.